Turizm Oscarlarında Türkiye 21 Ödül Aldı

Turizmin Oscarları olarak adlandırılan Dünya Seyahat Ödülleri’nin Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel’de düzenlenen Avrupa galasında, Türkiye 21 ödül aldı.

Turizmin Oscarları olarak adlandırılan Dünya Seyahat Ödülleri’nin Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel’de düzenlenen Avrupa galasında, Türkiye 21 ödül aldı.

Dünyanın en saygın Turizm ve Seyahat ödülü olarak kabul edilen ve 1993 yılından beri Turizm sektörünün ‘En İyi’lerini belirleyen World Travel Awards, bu yıl Antalya’da 20’nci yılını kutladı ve Avrupa’nın Turizm Oscarlarını açıkladı.

Avrupa çapında 57 ülke ve 500 organizasyon, seyahat endüstrisi açısından dünyanın en nüfuzlu Turizm onur ödülü için 76 kategoride yarışa katıldı. Avrupa çapında liderliği yakalayan Hilton Otel ve Avrupa çapında 3 ödül alan Cornelia Otels, Sardunya Adalarından ödül alan Forte Village Resort gecenin yıldızları arasında yer aldı. World Travel Awards-Dünya Seyahat Ödülleri Avrupa Töreni’nde Lufthansa, Cornelia Otels, Mantis, Forte Village, Avis ve Kuoni öne çıkan markalar oldu.

Turizm Endüstrisi içinde yer alan 500 farklı kuruluşun yarıştığı Dünya Seyahat Ödülleri, Avrupa töreninde ‘Avrupa’nın En Lux Oteli’ ve ‘Avrupa’nın En Donanımlı Oteli’ ödülü Cornelia Diamond Golf Resort&SPA Otel’e verildi. Cornelia De Luxe Resort Otel’in Avrupa’nın lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye’den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül aldı.


CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri