Turhan: Toparlandık

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde giderek artan performans yönetii mutlu ediyor. Sarı mavili yöneticiler gelecekten umutlu

“TALİHSİZCE MAÇI KAYBETTİK”

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Tunahan Turhan Beşiktaş maçıyla ilgili olarak, ''Geçen hafta sahamızda ağırladığımız Beşiktaş'a talihsizce yenildik. Takımımızın emeği ve azmi maçın son dakikasına kadar gözler önündeydi. Yapılan ufak hatalar ve talihsizlik maçı kaybetmemize sebep oldu. Sağlık olsun demekten başka bir şey söylenemez. Her zaman dile getirdiğimiz gibi biz inancımızı ve desteğimizi takımımızdan eksik etmiyoruz.” dedi.

“İVMEMİZ ARTMAYA DEVAM EDECEK”

Bu hafta oynanacak olan Aliağa Petkim maçını da değerlendiren Turhan, “Hafta sonu gerçekleşecek İzmir Aliağa deplasmanında oldukça iddialıyız.Yaşadığımız kısa süreli sallantılı dönemi geride bırakarak kendimizi toparladık.Koçun takım üzerindeki etkisi ortada.Sakatlıklar yaşayan oyuncularımız sağlıklarına kavuştu. Bununla beraber morallerimiz de oldukça iyi. Primlerimizi ödedik. Enerjimiz,inancımız ve potansiyelimizle ivmemizi yükseltmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Tekbaş ise, “Yönetim olarak birlik beraberlik ilkesiyle çıktığımız bu yolda Konya’mızın takımını Beko Basketbol Ligi’ne taşımayı başardık. İlk hedefimiz 1. liginde kalmayı başarmak olmalıydı. Çünkü zor bir sezon olacağını biliyorduk. Bu yüzden tüm enerjimizi koyduk ortaya. Güzel bir başlangıcın ardından istenmeyen olumsuzluklar morallerimizi bozsa da antrenör değişikliği ve yeni transfer sonucunda moraldendik. Akabinde Anadolu Efes takimini kendi evimizde yenerek istenilen havayı tekrar yakaladık. Bütçede hesapta olmayan maliyetler finans olarak bizlerin sorumluğunu artırsa da, takimimizin başarısızlığının maddi bir sıkıntıdan kaynaklanmasını kabullenemezdik. Bu güne kadarki kulübümüze destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederim ve bilmelerini isterim ki bizler bu sorumluluğun fazlasıyla farkındayız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri