TÜRFAD ödüllendirdi

TÜRFAD, Konya şubesinin geleneksel olarak düzenlenen “İnsanlar Yaşarken de anılmalıdır” ödül töreni yapıldı.

Türkiye Futbol Adamlar Derneği Konya Şubesinin bu yıl 4. kez gerçekleştirdiği “İnsanlar Yaşarken de anılmalıdır” ödül töreni önceki gün Hekim Evi’nde yapıldı. Törene eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, Derneğin genel başkan yardımcısı ve İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala, Antalya Şube Başkanı Nurettin Utku, Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu, Konyaspor ve Konya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Ahmet Öksüz, Selçuk Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Konya Baro Başkanı Hasan Özen, Konyaspor eski Başkanlarından Mehmet Köseoğlu,  Konya Amatör spor kulüpleri Federasyonu başkan vekili Remzi Ay, Türkiye Futbol antrenörleri Derneği Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı  Recep Çınar, Türk-iş bölge temsilcisi Necati Kökat, Türk-İş 2 nolu şube Ahmet Çankaya Gençlik ve Spor İl müdürlüğü, Şube Müdürü Suat Gücüyener, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Bülent Koyuncu, Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, Futbol Federasyonu, süper lig temsilcisi Ali Baş ve spora hizmet etmiş çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Kısa  sinevizyon gösterisinden sonra Şube Başkanı ve genel merkez yönetim kurulu üyesi Dursun Seyis’in açılış konuşması ile devam etti. Seyis yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti ve İnsanların eserleriyle anılacağını, ölümden sonra da eseri olmayanları unutulacağını, spora hizmet edenlerin eserleri ile anılacağını söyledi. Kendilerine destek olanlara teşekkür etti.
Genel merkez adına konuşan, Genel başkan yardımcısı ve İzmir şube Başkanı Bahri Vreskala, Konyaspor’u Süper lige yükselmesinden dolayı kutlayarak,  Konya’da olmaktan  onur duyduğunu, derneğin vefa borcunu ödediğini söyledi.
Daha sonra ödül törenine geçildi. Derneğin özel onur ödülleri  Ali Akkanat adına genel koordinatör Cahit Dursun ve Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’a Devlet eski Bakanı Mehmet Keçeciler tarafından verildi. Keçeciler törende yaptığı konuşmada, kendisine ödül verilmesinden dolayı teşekkür etti. Spor yöneticiliği ile siyasetçinin ortak yanlarından ve Konyaspor-İdmanyurdu rekabetinden söz eden Keçeciler, “Konyaspor’un her zaman yanında ve destekçisi olduk. Ama, takım kötüye gitti mi bunun sorumluluğu her zaman siyasetçilere yüklenir. Bundan bizde nasibimizi aldık. Ama hiçi biri zaman şikayetçi olmladık” şeklinde konuştu.
Konyaspor eski Başkanlarından Ahmet Özsüz ve Mehmet Köseoğlu’da yaptıkları konuşmalarda Konyaspor’u süper lige çıkmasından dolayı kutladılar. “İnsanlar yaşarken de anılmalı” ödülleri şu kişilere verildi. Mehmet Keçeciler, Ahmet Öksüz, Harun Tüfekci, Prof. Dr. Kürşat Turgut, Mehmet Köseoğlu, Remzi Ay, Yusuf Selek, Av. Mehmet Kart, M. Güven Öten, Necati Kökat, Niyazi Horasan, Uğur Özteke, M. Naci Yapıcı, Yakup Denizer,Suat Gücüyener, Ayşe Madenci, Ahmet Çankaya, Dr. Ersin Çam, Hasan Sarısaç, Tahir Taşyüz, Sefa Ortaç, Derviş Deniz, Mehmet Vural ve Sabri Demir.
Ödül töreni sonrasında Dursun Seyis Samsun, İzmir ve Antalya Şube Başkanlarına Konya’yı anımsatacak Mevlana tablosu verdikten sonra, Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu da  Şube Başkanı Dursun Seyis’e Samsun’un sembolü olan mini Atatürk rölyefi hediye etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri