TÜRFAD Genel Başkanı Beğiter oldu

Kısa adı TÜRFAD , Türkiye Futbol Adamları derneği genel merkezinde olağan genel genel kurulu İstanbul’da Akatlar kültür merkezinde yapıldı.

Kısa adı TÜRFAD , Türkiye Futbol Adamları derneği genel merkezinde  olağan genel genel kurulu İstanbul’da  Akatlar kültür merkezinde yapıldı. Genel Başkanlığa Aydın Begiter getirilirken, genel merkez yönetim kuruluna ise Konya’dan şube Başkanı Dursun Seyis de seçildi. Denetleme kurulunda da bir Konyalı isim, eski Konyaspor kaptanlarından Hikmet Deniz yer aldı.

Divan Başkanlığını  eski Sarıyer Belediye ve Sarıyer Kulübü başkanı İhsan Yalçın, başkan yardımcılığını Dursun Seyis, katip üyelikleri yine Konya’dan eski hakem ve gözlemci Ahmet Sarıdoğan, Sedat Aksu yaparken yönetim kuruluna ise şu isimler seçildi.

Yönetim kurulu : Aydın Begiter, Sinan Vardar, Halil Ünal, Ertuğrul Dilek, Hüsamettin Çelik, Adem Yılmaz, İsmet Hacıkuloğlu, Aydoğan Cevahir, Levent Erdoğan, Davut Dişli, Bekir Göktaş, Bahri Vreskala, Dursun Seyis, Gültekin Kullukçu ve Adem Vural seçilirken, denetleme kuruluna ise Necdet Yılmaz, Hikmet Deniz , Mustafa Sevim seçildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri