Turan: Sarayönüspor simge olacak

2009-2010 sezonunda Süper Grupta mücadele edecek olan Sarayönüsporda 2. Başkan Halil İbrahim Turan Sarayönüsporu centilmenlikte simge haline getireceklerini söyledi.

Mücadele edecekleri takımları rakip değil kardeş gibi gördüklerini belirten Turan, başarının anahtarının tüm ilçenin desteğinde olduğunu belirterek destek çağrısında bulundu. Sarayönüspor yönetimi yeni sezon öncesinde birlik-beraberlik çağrısında bulunurken Sarayönüspor’u centilmenlikte simge kulüp haline getireceklerini iddia ettiler. Yönetim kurulu adına yazılı açıklama yapan 2. Başkan Halil İbrahim Turan, şampiyonlukta emeği geçen eski başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Sarayönüspor’un mazisiyle Konya’da adından bahsettiren bir kulüp olduğunu belirten Turan, “Sarayönüspor tüm camiasıyla birlik-beraberliğin, dayanışmanın, spor ahlakının, centilmenliğin simgesi haline gelecek. Geçmişte Sarayönüspor’a gönül vermiş, idareci ve sporcu olarak hizmet etmiş tüm büyüklerimizin ve kardeşlerimizin fikirlerinden ve tecrübelerinden istifade edeceğiz. Kalbinde azda olsa Sarayönüspor sevdası olan içerde, dışarıda gurbette olan tüm camianın gönlünü ve desteğini almak için gayret göstereceğiz” diye konuştu.
Centilmenliğin ön planda tutulacağının altını çizen Turan, “Süper Ligde mücadele eden diğer tüm takımlar rakip olarak değil, kardeş takım olarak görüyoruz. O takımlarla ilişkilerimiz seviyeli ve üst düzeyde olacaktır. Konya’mıza yakışır bir süper lig olması için gayret göstereceğiz. Tüm takımlara başarılar dileriz. Sarayönüspor’un vefakar camiasının büyüklüğünün farkındayız, bilincindeyiz. Problem çıkaran değil, problemleri çözen, her türlü düşünceye, eleştiriye açık, uzlaşmacı, paylaşımcı, birleştirici bir anlayışla hareket edeceğiz” dedi.  Başarı için ilçenin deteğinin şart olduğunu hatırlatan Turan, “Daha başarılı olmak için tüm siyasi partiler, il genel meclisi üyeleri, odalar, dernekler, özel ve kamu kuruluşlarının desteklerini bekliyoruz. İnşallah hep birlikte başarılı olacağız ve bu başarı hepimizin başarısı olacaktır” şeklinde konuştu.
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Geçtiğimiz hafta Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Sarayönüspor’da görev dağılımı yapıldı. Kongrenin ardından Belediye’de gerçekleştirilen toplantıda 7 kişilik yönetimde görev bölümü de gerçekleştirildi. Mehmet Güney başkanlığındaki yönetimde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: ‘Başkan Mehmet Güney, 2. Başkan Halil İbrahim Turan, Genel Kaptan Muammer Akhançer, Genel Sekreter Halil Günay, Sayman Muammer Solak, Muhasip Özcan Zeybek, Üye Ahmet Büyükatçeken.’
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri