Turan, Konya’ya geliyor

Konya Anadolu Selçuklluspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Zafer Turan, Perşembe günü Konya’ya gelecek ve çalışmalara katılacak

14 Temmuz tarihinde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Konya Anadolu Selçukluspor’da  transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda dış transferde ilk imzanın ardından hafta içerisinde imzaların sürmesi beklenmekte.

3 İSİM DAHA GELECEK

Yeşil beyazlılarda Çağdaş topal’ın transferi ardından dış transfer bir hayli hareketlendi. Daha önceden görüşme kaydedilen oyunculardan Semih Oğuz, Ali Temur ve Mahmut Güleç hafta içerisinde Konya’da olacak. Oyuncularla yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edilirken, Konya’da yapılacak ikinci görüşme ardından resmi imzalarında atılması beklenmekte.

ZAFER TURAN GELİYOR

İzin için İstanbul’da bulunan Zafer Turan, transfer çalışmalarına ağırlık vermek adına Perşembe günü Konya’ya gelecek. Listesinde birçok ismin olduğu bilinen Zafer Turan, ihtiyaçlar dahilinde takımı kazandırılması planlanan oyunculara görüşmeler yapacak. 14 Temmuz öncesinde kadrosunu kurmak isteyen yeşil beyazlılarda Zafer Turan’ında futbol komitesine eşlik etmesi sonrasında transferdeki hareketlenmenin hızlanması beklenmekte.

SON İMZA AHMET’TEN

Öte yandan iç transferde Aydın Kuzu ve Mehmet Zeki Uçan ardından, Ahmet Önay ile de anlaşma sağlandığı öğrenildi. Sol bek mevkiinde oynayan Ahmet Önay uzun yıllardır yeşil beyazlı formayı giyiyordu. Zafer Turan’ın sözleşmesi biten oyuncu ile devam kararını yönetime bildirmişti. Yapılan görüşmelerin olumlu geçmesi ardından Ahmet Önay’ın hafta içerisinde kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye yeniden imza atması beklenmekte.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri