Tunçkol umutlu konuştu

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinin yeni baş antrenörü Altar Tunçkol ilk antrenmanında takım oyuncuları ile tanıştı ve bu takımın şampiyon olacağına inandığını söyledi
Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinin yeni hocası Altar Tunçkol takımla ilk antrenmanına çıktı. Torku Selçuk Üniversitesinin kaliteli oyunculardan oluştuğunu ve kapasiteli bir takım olduğunu söyleyen Tunçkol ‘Torku Selçuk Üniversitespor güçlü bir takım. Benim en büyük hedefim 2 yıl aradan sonra bu takımı hak ettiği yere taşımak. Takım çok başarılı ve deneyimli oyunculardan oluşan bir takım çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek elimizden gelen gayreti göstererek bu takımla başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Önümüzde zorlu 3 maç var bu esnada hem bu maçları kayıpsız atlatmalıyız. Bu esnada da hem takımı tanımış olacağım. Takım olarak bu 3 maçta galibiyet alarak yükselişe geçmek amacındayız. Oyuncularıma güvenim sonsuz çünkü takım iyi bir takım oyuncularda oldukça deneyimli oyuncular. Amacımız oyun kalitesi yüksek bir takım kurmak ve önümüzdeki maçları kayıpsız atlatarak Lig’in ilk yarısını kayıpsız tamamlamak istiyoruz. Önümüzde Başakşehir deplasmanı var. Bu maç için hazırlıklarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Takıma güvenim sonsuz takım olarak tek hedefimiz Torku Selçuk Üniversitesini hak ettiği yere taşımaktır’ diye konuştu.
Sarı-mavili kulübün 2. Başkanı Zeki Çimen ise yaptığı açıklamada, ilk devrenin kalan 5 maçını kazanmak istediklerini söyledi. Sırasıyla Başakşehir (D), Tenis Eskrim Dağcılak (D), Beykoz, Akhisar Belediye (D) ve Hacettepe Üniversitesi ile çok zorlu geçecek 5 maç oynayacaklarına dikkat çeken Çimen, "Önümüzde zorlu maçlar var ama artık bizim maç kaybetme lüksümüz bulunmuyor. İlk 6 haftayı 3 galibiyet ve 3 yenilgi ile tamamladık. Grubumuzda çok çetin bir yarış var. Hedefimiz ilk devrenin kalan 5 maçını kayıpsız geçip devreyi en iyi şekilde tamamlamak. İnşallah haftalar geçtikçe bu takım daha da iyi olacak. Biz takımımıza sonuna kadar güveniyoruz" diye konuştu.  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri