Tunceli'de Yol Çalışmaları Sürüyor

Tunceli İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan Kalearkası köyündeki 2 kilometrelik stabilize çalışması bitti.     Çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif...

Tunceli İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan Kalearkası köyündeki 2 kilometrelik stabilize çalışması bitti.

    Çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, "Doğa şartlarının çok zor olduğu bu coğrafyada çalışmanın zorluklarının farkındayım bu sebeple arazide özveri ile çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Geçen yıllara kıyasla bu sene stabilize çalışmalarımız 2 katına çıkarma çalışmamız var. Tüm yaptığımız çalışmalarda her türlü desteği veren Sayın Valimiz Osman Kaymak’a şükranlarımı sunuyorum. Yol ve içme suyu çalışmalarıyla ilgili bir çok yerde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kalearkası köyünde 2 kilometrelik stabilize kaplaması yapıldı amacımız iş sezonu bitmeden bu çalışmalarımızı katlayarak devam ettirmek." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri