Tunahan Turhan: Hedefimiz Lig

Torku Konyaspor Basketbol Basın Sözcüsü Tunahan Turhan takımlarının kupada sergilediği performanstan memnun olduğunu ve tek hedeflerinin ligde başarılı olmak olduğunun altını çizdi

Torku Konyaspor Basketbol Basın Sözcüsü Tunahan Turhan takımlarının kupada sergilediği performanstan memnun olduğunu ve tek hedeflerinin ligde başarılı olmak olduğunun altını çizdi. Turhan,“Haftasonu gerçekleşen Türkiye Kupası maçlarının sonun da 2 mağlubiyet ve bir galibiyetle kupaya veda ettik.Galatasaray karsısında başabaş bir mücadele sergiledik ardından geçen sezonun da güçlü takımlarından Uşak Sportif’i her periyot üstün olmamıza karşı son periyotta faul problemiyle beraber maçı berabere bitirdik ve uzatmalarda galip gelmeye başardık. En son Royal Gaziantep ile oynadığımız maçta da bir gün önce oyuncularımız sergilediği üstün performansın da yorgunluğuyla ve önümüzde çok daha önemli olan Trabzonspor maçını da düşünerek rotasyonu dar tutmamız neticesin de mağlup ayrılıp kupaya veda ettik. Daha önce de belirttiğim gibi bizim asıl hedefimiz yeni sezona güzel bir şekilde başlayıp iyi bir şekil de devam etmektir. Kupa maçların da ki oyuncularımız sergilediği oyundan gayet memnunuz ve yeni sezon öncesi bizlere umut vermiştir.

11 Ekimde lig başlayacaktır. Türkiye basketbol ligi yeni sezonunun öncelikle takımımız olmak üzere bütün takımlara hayırlı olmasını temenni eder ve tüm takımlarda ki oyunculara sakatlıksız kazasız belasız bir sezon geçirmelerini dilerim.

Cumartesi günü oynayacağımız Trabzonspor maçı hazırlıkları devam etmektedir. Takımımız cuma günü havayoluyla Trabzon’a gidecektir.Başkanımız Hakan Faydasıçok ve yönetim kurulumuzda bazı arkadaşlarımızda Trabzonspor maçına gidip takımımızın yanında yer alacaklardır. Geçen hafta daha önce sakatlandığı yerden tekrar sakatlanan Burak Selen’in durumu yarın çekilecek MR sonucunda belli olacaktır. Trabzonspor maçı kadrosunda yer alamayacaktır. Ayrıca sakatlığı devam eden ve kupa maçların da dinlendirilen Alexandr Rasic durumu ise bu hafta içi belli olacaktır.

hedefimiz ligin güçlü takımların dan Trabzonspor’u deplasman da yenip sezona güzel bir galibiyetle başlamaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri