Tüm-iş Der’den, Meslek Edindirme Kursu

Kayseri Tüm Çalışanlar Derneği (TÜM-İş Der), gençlerin meslek sahibi olması amacıyla Milli Eğitim onaylı solidworks ve Autocad programları kursu açıyor. TÜM-İş Der'e bağlı faaliyet gösteren Kayseri Çalışanları Sürekli Eğitim ve...

Kayseri Tüm Çalışanlar Derneği (TÜM-İş Der), gençlerin meslek sahibi olması amacıyla Milli Eğitim onaylı solidworks ve Autocad programları kursu açıyor.

TÜM-İş Der'e bağlı faaliyet gösteren Kayseri Çalışanları Sürekli Eğitim ve Meslek Edindirme Merkezi, gençlerin eğitimine katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen solidworks ve autocad programları kursu için başvuru alınmaya başlandı. Kursiyerler 60 saat boyunca eğitilecek. Kurs sonunda katılımcılara Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek.

Dernek yetkililerinden yapılan açıklamada, mimarlık ve sanayi alanında solidworks ve Autocad programları kullanıcılarına ihtiyaç duyulduğu ifade edildi. Açıklamada, “Sanayii alanında aranan vasıflı elaman olarak solidworks, iki ve üç boyutlu bilgisayar çizimi ve Autocad kullanıcılara ihtiyaç var. Dernek olarak 60 saat gibi kısa bir sürede genç kuşakları meslek sahibi yapmaya devam ediyoruz. Ön kayıtlarımız başlamıştır.” denildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri