Tüm hesaplar 3 puan için

Kupada ve ligde çıktığı son 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan Atiker Konyaspor, evinde Alanyaspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Oynadığı futbolla eleştiri alan yeşil-beyazlılar bugün sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında Atiker Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ile Sülayman Özay yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Murat Özcan. Anadolu Kartalı rakibini yenerek taraftarının önünde moral bulmak istiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bugün evinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak olan Atiker Konyaspor, maçın hazırlıklarını dün saat 11.00'de Kayacık Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Tesislerde kampa giren yeşil-beyazlılar maç saatini beklemeye başladı.Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana sakatlığının tedavisine devam edilen Ali Turan ile Halil İbrahim Sönmez katılmazken, kaleci Serkan Kırıntılı kontrollü olarak bir süre takımla beraber çalıştı. Topla yapılan ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başlayan antrenman 4’e 1 ve 5’e 3 ile devam etti. Oyuncular çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

OYNADIĞI FUTBOLLA ELEŞTİRİ ALIYOR

Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Atiker Konyaspor, bugün Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Son haftalarda oynadığı futbolla büyük eleştiri alan Atiker Konyaspor, bugün taraftarının önünde kazanmak istiyor.

KOCAMAN ROTASYONA GİDEBİLİR

Sezona 3 kulvarda başlayan Atiker Konyaspor tüm ağırlığını kupaya verdi. Ligde Avrupa Kupası'na katılma umudunu zora sokan yeşil-beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak UEFA Avrupa Lig'ine katılmak istiyor. Ziraat Türkiye Kupası'na önem veren teknik direktör Aykut Kocaman'ın bugün rotasyona gitmesi bekleniyor.

3 OYUNCU SINIRDA

Atiker Konyaspor'un bugün Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde 3 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda 3 sarı kartı bulunan Deni Milosevic, Jagos Vukovic ile Volkan Fındıklı'nın bugün oynanacak olan maçta sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşerek önümüzdeki hafta oynanacak olan Kayserispor – Atiker Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri