Tuğçe Kazaz Müslüman Oldu

Bir Ara Din değiştirip hristiyanlığı bemnimseyen manken Tuğçe Kazaz yeniden islam dinini seçti.

Tuğçe Kazaz yeniden Müslüman oldu. Daha önce İslam dininden  ayrılıp  hristiyanlığı benimsemişti. Daha önce verdiği kararla çok tartışılan Manken Kazaz yeniden gündeme oturacağa benziyor. Tuğçe Kazaz,yeniden İslam’ı seçti. Bugüne kadar tesettür defilelerine çıkmayan Kazaz, AyshaYaşam ve Stil Dergisi’nin Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen tanıtımdefilesinde ünlü tesettür markalarının tanıtımını yaptı.

 Düzenlenen defilenin  ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayanKazaz, “Ben çok iyi hissettim gerçekten çok iyi hissettim. Öncelikle böyle birderginin gecesinde olmaktan tanıtımın bir parçası olmaktan çok iyi hissettim.Çünkü dergiyi elime alıp incelediğimde içeriği beni etkiledi. Kadına olanyaklaşımı ve kadının içerisinde gördükleri ve onun, dışarıya yansıtmayıistediği şeyler beni etkiledi. Bende bir parçası olmak istedim. Çünkü benişlerimi seçerken hep aklımın doğrusuna ve kalbimin duygusuna bakıyorum.Birinden biri tutmadığında orada olmak istemiyorum. Bu akşam ikisini de beraberbir araya geldiği bir akşamdı" dedi.

Maneviyat, İnsanın Çok İçinde Çok Özünde

Kazaz, “Her birimizininsan olan herkesin özünde yaşaması gereken konu diyelim. Ben manevi değerlerimfarkındayım, o yüzden de hiçbir insana ayrımcı ya da ayrımcılık gibi bakmadım.’’Dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri