TÜFADde seçim günü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya şubesinin olağan genel kurul toplantısı bugün yapılacak

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya şubesinin olağan genel kurul toplantısı bugün yapılacak. Dernek yetkililerince yapılan açıklamaya göre, Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek genel kurulu saat 17.00’de başlayacak. Çoğunluk sağlanamaması halinde kongrenin 25 Haziran Pazartesi günü SMMMO salonunda aynı saatte tekrarlanacağı bildirildi. Genel kurula İsmet Karababa ve Ali Bingöl başkanlığında iki listenin çıkacağı öğrenildi. her iki başkan adayının da listelerini hazırladığı bildirildi.

TÜFAD Konya Şubesi başkanlığına aday olan Ali Bingöl, Konya antrenörleri arasındaki dağılmışlıklara, ayrılıklara ötekileştiremelere son verecek bir oluşumla göreve talip olduklarını, bunun için de önemli adımlar attıklarını belirterek, “Herkesi kucaklayacak bir yönetim işin başına gelecek” dedi. Bingöl, TÜFAD Konya Şubesi’nde değişimin şart olduğunu, bunun için de arkadaşları ile yola çıktıklarını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim tek bir hedefimiz var, o da Konya’nın her alanda olduğu gibi sportif alanlarda da sözsahibi olması ve bunu gerçekleştirmesi. Konya’da antrenörlerin birlik ve beraberlik içinde olması, Konya futboluna birlikte hizmet etmesi bizim olmazsa olmazlarımızdan birisi olacak.  Dolayısıyla da bunu gerçekleştirmek için bir değişimin şart olduğunu görerek yola çıktık. Bizim bir duruşumuz olmalı, bir duruş sergilemeliyiz. Bugüne kadar bunun eksikleri Konya’da benim gibi birçok arkadaşımızı da rahatsız etmiştir. Bizim öncelikle bunları gerçekleştirmemiz lazım. Eğitim politikamız olmalı. Projeler üretmeliyiz. İnsanlar bizi hafife almamalılar. Bizleri herkes cebinde görmemeli. Benim için en önemli konu budur. Antrenörlerin bir değeri olmalı, bir duruşu olmalı. Değeri ve duruşu olmayan bir teknik adamdan futbol adına bir şey beklemek mümkün değil.  TÜFAD’ın önemli bir kurum olduğunu herkes bilmeli. Bunun için de Konya’da önemli bir adım atarak, antrenörlerin önemsendiği bir ortam yaratmanın çabasını göstereceğiz” diye konuştu.

Genel kurulun gündemi şu maddelerden oluşuyor. 1-Açılış ve yoklama, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması. 2-Divan Kurulunun teşekkülü. 3-Raporların okunması görüşülmesi ve ibra edilmesi. 4-Yeni yönetim ve denetleme kurullarının seçimi 5-Genel merkez delegelerinin seçimi. 6-Dilek ve Temenniler. 7-Kapanış

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri