TÜFAD’dan başarı ödülü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılın başarılı antrenörleri ödül töreni verilen iftar yemeği ile birlikte Hekim Evi’nde düzenlendi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılın başarılı antrenörleri ödül töreni geçtiğimiz gün akşam Hekimevi’nde düzenlendi. Ödül törenine TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD As Başkanı Osman Tezcan, TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Futbol İl Temsilcisi Hacı İbrahim Samur, Muhasebe Gençlerspor Başkanı Mustafa Sırrı Demirel antrenörler ve sporcular ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, göreve geldikleri günden bu yana, Konya futbolu adına ürettiklerini çalışmalarına yansıtarak önemli katkılarda bulunan futbol ailesi içindeki değerleri hep takip ettiklerini ve sonucunda toplum önünde bu farklılıklarını ortaya koyma adına antrenörleri ödüllendirdiklerini söyledi.

Tüfad olarak bu yıl 27 antrenörü ödüllendireceklerini bunun yanı sıra iki tane de başarılı sporcuyu ödüllendireceklerini belirten Başkan Karababa “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz yılın başarılı antrenörleri ödül törenini gerçekleştirmiş oluyoruz. Dostlarımızdan gelen eleştiri ve öneriler sonucunda bu yılda 27 antrenörümüz ile birlikte iki sporucumuzuda bu ödüle layık gördük. Kendilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ise Konya şubesini kutlayarak, “Karababa ve yönetimini kutluyorum. Derneğimizi Konya’da en iyi şekilde temsil ediyorlar. Göreve geldikleri günden buyana düzenlenen organizasyonlarla spor ailesini bir araya getiriyor. Yapılan çalışmalar Konya için büyük katkıdır. İsmet Karababa ve yönetimini bir kez daha kutluyorum” diye konuştu

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise Konya TÜFAD Şubesi’nin vermiş ödülden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “ Önemli bir maç öncesi kamptaydık. Benim prensibimde maç gününden bir gün önce böyle bir davete katılmazdım ancak. Sayın İsmet Karaba’nın bize çok büyük destekleri olmuştur. Bu nedenle bu nazik daveti geri çeviremedim Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Ziya Doğan Konya şehrinde Süper Lig heyecanını hala göremediğini ancak bu yolda desteğe çok büyük ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti. Doğan, Konyaspor hepimizin. Beni sevmeyebilirsiniz. Ama Konyaspor benim değil sizlerindir. Lütfen Konya’nın göz bebeğine destek olun. Banka Asya şampiyonluğu artık geride kaldı. Şuanda çok daha zor bir ligdeyiz. Bu şehrin daha büyük başarılara ihtiyacı var. Konya’da bu başarılara imza atacak çok büyük bir potansiyel var lütfen el ele vererek Konyaspor’u daha üst sıralara daha iyi yerlere taşıyalım” dedi.

Konuşmaların ardından başarılı antrenör ve futbolcular ödüllerini aldı. Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan Şükran ödülüne layık görüldü.

TÜFAD tarafından ödüllendirilen antrenörler ve kulüpleri ise şöyle: ŞÜKRAN ÖDÜLÜ: Bahattin Karapınar (Konyaspor Kulübü Başkanı), Ziya Doğan (Konyaspor Tek.Direktörü), BAŞARI ÖDÜLÜ: Niyazi Kart (Sarayönü Bld.Spor Antrenörü), Mümin Duru (Ç.Çumra Bld.Spor Antrenörü), Fikret Tansal (Medaşspor Antrenörü), Necati Tongarlak (Stadspor Antrenörü), Derviş Deniz (Demirspor Antrenörü), Nihat Sarı (Ladikspor Antrenörü), Hüseyin Akın (D.Ömer Akkanat YİBO.Spor Antrenörü), Levent Koçak( K.Başakspor Antrenörü), Ertuğrul Sanlav (Ereğlispor Antrenörü), Zekeriya İğdeli (Selçuklu Bld.Spor Antrenörü), Muhammet Durukan (Karatay Bld.Spor Antrenörü), A.Rıza Tarhan (Bozkır Gençlerbirliği Antrenörü) Sabri Erdinç (Konya 1907 Spor Antrenörü), Ramazan Topuz (Kadınhanı Bld.Spor Antrenörü), A.Halit Dalkıran (Tümosanspor Antrenörü), Bülent Yaldır (Konyaspor U17-U16 Tk.Antrenörü), Rıfkı Ekenler (K.Şeker Spor 17-16 Antrenörü), Derviş Deniz (Demir Spor Antrenörü), Ahmet Arslan (K.Şekerspor U15-U13 Tk.Antrenörü), Hakan Yavuz (Konyaspor U15 Tk.Antrenörü), Hakan Ünal (K.Şekerspor U14 Antrenörü), Hakkı Uçgunilgi (Telekomspor Antrenörü), Kenan Turmuş (Konyaspor U14 Tk.Antrenörü) Zahir Renklibay (Selçukspor Antrenörü) Abdurrahman Baysungur (K.Şekerspor U8 tk.Antrenörü), Salih Eken (Konya Spor A2 Tk.Antrenörü), Ali Dere (Milli ve Konyaspor Futbolcusu), Ömer Ali Şahiner (Milli ve K.Şekerspor Futbolcusu)

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri