TUFAD’da Şimşek çaktı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. 2 listeyle gerçekleştirilen seçimde Tuncay Şimşek başkanlığındaki yeşil liste zafere ulaştı.

Türkiye Futbol antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nde yönetim kararıyla yapılan olağanüstü genel kurul ikinci oturumunda gerçekleştirildi. Konya Atatürk Stadyumu içerisindeki toplantı ve konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulda İsmet Karababa yönetimindeki beyaz liste ile Tuncay Şimşek yönetimindeki yeşil liste yarıştılar.

383 üyenin 282’sinin katılımı ile gerçekleştirilen olağanüstü Genel Kurul’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel, Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Soylu’da davetli olarak  katıldılar. Divan teşekkülü ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Hikmet Çay getirilirken, üyeler ise Mehmet Balaban ve Mehmet Tavukçu oldu. Divan Başkanı Hikmet Çay salondaki ses nedeniyle delegelere uyarılar bulunması ardından olağanüstü genel kurula start verdi.

“KONGRE HAYIRLI OLSUN”
Salonda ilk sözü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran alırken yapılacak seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Elduran, “Öncelikle kongreniz hayırlı ve uğurlu olsun. Bildiğiniz gibi bende bu göreve yeni başladım. Önce ASKF’nin kongresi gerçekleşti, ardından da bu kongre gerçekleşiyor. Umarım camia adına hayırlısı olur.” dedi.

“KARDEŞLERİMİZLE OLALIM İSTEDİK”
Elduran ardından ise kürsüye Saadet Partisi Meram Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Demirel çıktı. Demirel, “Konu spor olunca bizde kardeşlerimizle birlikte olalım istedik. İnşallah kongreniz gelecek nesiller adına, yetişecek sporcularımız adına hayırlara vesile olur. Ben hem Tuncay hocamı hem de İsmet hocamı, sonuç ne olursa olsun tebrik ederim. Ben bugün kazanın Konya olacağına inanıyorum.  Tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından okunan yönetim kurulu ve denetleme raporları okunarak ibra edilirken, ardından adaylar oylama öncesi son konuşmalarını gerçekleştirdiler. İsmet Karaba’nın bazı ithamları sonrasında Başkan Adayı Tuncay Şimşek ve Teknik direktör Mevlüt Ataseven söz alarak, Karababa’nın ithamlarına cevap verdiler. Bu arada Genel Merkez Delegeleri’nin belirlenmesindeki yetki ise seçilecek yeni yönetime devredilmesi delegelerin oy birliği ile karara bağlandı.

OYLAMADA İLÇELERE ÖNCELİK
Ardından geçilen yeni yönetimi belirleyecek seçimde ilçelerden gelen üyelere öncelik tanınarak 282 üye oylarını kullandı. Oylama ardından sayıma geçirilirken, Tuncay Şimşek yönetimindeki yeşil liste 145 oy alırken, İsmet Karababa yönetimindeki beyaz liste ise 135 oyda kaldı. 2 zarftan hem beyaz hem de yeşil liste çıkması nedeniyle ise geçersiz sayıldı. Bu sonucun ardından Tuncay Şimşek başkanlığındaki yeşil liste TÜFAD’ın yeni yönetimi olmaya hak kazandı.

TUFAD’ın yeni yönetiminde yer alan isimler ise şu şekilde; Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Tuncay Şimşek, Erol Yıldırım, Hasan Çelik, Cihan Önal, Derviş Deniz, Ömer Eser, Erbil Harbili, Zekai Eren, Murat Kurban, Alpaslan Işık, Ali Atlantı, Şenol Boran, A. Halit Dalkıran, Himmet kök, Yaşar Çalışkan. Yedek Üyeler: Refik Emre, Bekir Mehtap, Necati Tongarlak, Muammer pirinçci, Yusuf Tırıs, Nazım Cur, Tarkan Esmer, Nuri Çimi, Mümin Duru, Mehmet dikili, H. Basri Salgın, Ramazan Ender Mert, Faysal Bayramoğlu, Ömer Kaya, Kemal Yiğit. Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Mehmet Balaban, Sedat Ünlüer, Mustafa Topbasanlar. Yedek Üyeler: Abdullah Yaman, Mahir Benli, Mustafa Taşkın.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri