TÜFAD ailesi bir araya geldi

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Konya Şubesi, 'Kurullar İstişare' toplantısında birçok antrenör ve basın ile bir araya geldi. Paşapark Otel'de düzenlenen toplantıda derneğin kurucularına plaket verildi.

HERKESİ ANIYORUM

Toplantıda konuşan TÜFAD Konya Şubesi Başkanı İsmet Karababa, "Seçimlerde kurullar kurmuştuk. Bugün kurullarla bir araya gelip TÜFAD bayrağını daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz amacıyla iştişare için toplantı düzenledik. TÜFAD'ın 1990 yılından kurulup bugünlere gelmesinde başta kurucularımız olmak üzere herkesi anıyorum. Onların yaktığı ışık bugünlere kadar geldi" dedi.

  

BİR OLMALIYIZ

TÜFAD'ın varlığını giderek artırdığını açıklayan İsmet Karababa, "TÜFAD'ın varlığı ve etkisi  her dönemde giderek artmıştır. Hepimiz futbolun içinden gelen insanlarız. Futbolu seviyoruz. Birbirimize değer verip bir olmalıyız. TÜFAD'ın varlığı ve gücü antrenörün çalıştığı kulüpteki etkisiyle eşdeğerdir. Böyle olmalı ve böyle düşünmemiz gerekiyor. Saygınlığı daha çok artırmalıyız. Bizim yapamayacağımız ve ulaşamayacağımız hiçbir alan yok. Sadece kendimizi bilmemiz, tanımamız, gerçekle yüzleşip birlikte TÜFAD'ın bayrağını üst seviyelere taşımamız lazım. TÜFAD'ın bu geçen süreç içerisinde; yılın başarı ödülleri verdik. Genel kurulda söz verdiğimiz gibi birçok kurumla anlaşma yaptık. Olgunlar turnuvasına giderek orada Konya'yı temsil ettik" ifadelerini kullandı.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri