Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin bilimsel projelerin sergilendiği "TÜBİTAK 4006" bilim fuarı açıldı.Okul Müdürü Mehmet Kaya, okuldaki törende yaptığı konuşmada, Proje K...

Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin bilimsel projelerin sergilendiği "TÜBİTAK 4006" bilim fuarı açıldı.

Okul Müdürü Mehmet Kaya, okuldaki törende yaptığı konuşmada, Proje Koordinatörü Sibel Demirhan’ın başkanlığında 20 danışman öğretmen rehberliğinde 160 öğrencinin 50 bilimsel projeye imza attığını söyledi. Kaya, “Bu fuarı düzenlemekteki en temel hedefimiz gerçek hayattaki soru ve sorunlara yönelik çözüm bulunmasında bilimin ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrencilerimiz tarafından yaparak yaşayarak öğrenilmesini sağlamaktır" diye konuştu.

Fuara, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Mengi Emre, Emniyet Müdürü Murat Sarı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Daha sonra Protokol üyeleri projeleri tek tek gezerek inceledi. Projede yer alan genç yazarlar projesine destek veren Doğanlar Holding Başkan Yardımcısı Şadan Doğan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri