Ttnet Atatürk Havalimanı'nda 'Platin Lounge' Açtı

TTNET’in platin müşterilerine hizmet verecek 'TTNET Platin Lounge' İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde hizmete açıldı.

TTNET’in platin müşterilerine hizmet verecek 'TTNET Platin Lounge' İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde hizmete açıldı.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Platin müşterileri için İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde hizmete sunduğu ‘TTNET Platin Lounge’ ile yeni bir hizmete başladı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali, Alt Kat Lounge alanında hizmete giren TTNET Platin Lounge; konforlu ortamı, ikram alanı, Tivibu seyir ve bilgisayar oyun alanı, yeşil dinlenme alanı, okuma alanı ve ürün tanıtım bölümü ile yolcuların uçuş öncesi ihtiyaçlarını karşılayabilecek. TTNET Platin müşterileri, beraberlerindeki bir misafirleri ile altı yaş ve altındaki çocuklarıyla ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Türk Telekom Grubu şirketlerinin dijital dönüşümü hızlandırmak için büyük bir enerji ile çalıştığını vurgulayan Türk Telekom Grup CEO Hakam Kanafani, Türk Telekom Grubu’nun Türkiye’nin iletişim ve bilişim teknolojileri altyapısına yönelik ciddi, uzun vadeli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Dijital inovasyona daha çok ağırlık verdiklerini dile getiren Kanafani, “Sahip olduğumuz altyapı üzerinden müşterilerimize sunduğumuz değer ve avantajlara her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Türk Telekom Grubu olarak temel önceliklerimizden biri, müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak. Sahip olduğu teknolojik altyapı ve sunduğu olanaklarla bu yaklaşımımızın göstergelerinden biri olan TTNET Platin Lounge’u müşterilerimizin kullanımına sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya da internet servis sağlayıcısı olmanın ötesine geçen bir yaklaşımla, müşterilerinin hayatında daha fazla yer almayı hedeflediklerini belirtti. Kaya, “Müşterilerimizle bize ihtiyaçlarının olduğu her alanda bağ kurmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için adımlar atıyoruz. Bu vizyonumuz çerçevesinde; TTNET bireysel müşterilerine kaliteli hizmet veren, özel teklif ve indirimler sunan, ayrıcalıklar kulübü olarak adlandırabileceğimiz TTNET Platin’i oluşturduk. Özel donanıma sahip TTNET Platin Hizmet Ekibi, TTNET Platin üyelerimizin isteklerini en kısa sürede karşılıyor, sorunlarını çözüyor ve hayatlarını kolaylaştırıyor. Müşterilerimizin yaşadıkları sorunları 24 saat içinde çözmeye çalışıyoruz. Bu müşterilerimize özel marka işbirlikleri ve özel indirimler de veriyoruz.” diye konuştu.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri