TSYD'nin zirve semineri başladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen 50. Yıl Sporun Zirvesi Semineri, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde başladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen 50. Yıl Sporun Zirvesi Semineri, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde başladı. Seminerin açılış oturumunda konuşan TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, kendilerine emanet edilen TSYD'nin yüklenmiş olduğu görevini aynı hızla sürdüreceklerini belirterek, TSYD'nin adına en ufak bir leke getirmeden görevini yerine getireceklerine inandıklarını söyledi.
Arkan, ''TSYD geçmişte olduğu gibi bugün de aynı hızla görevini yerine getirmektedir. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla daha da güçlenerek, Türk sporunda belli bir yere ulaşmanın hazzını yaşıyoruz. Bu da böyle devam edecektir. TSYD çatısı altında spor basınımızın asla vazgeçemeyeceği bir kuruluş olarak Türk sporuna hizmet etmekten gurur duyuyorum. Dilerim 50. Yıl Semineri'miz adına yakışır bir biçimde çok verimli geçer'' dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten de futbolun, sporun en önemli unsurlarından birinin medya olduğunu dile getirerek, medya ile sporu birlikte götürmeleri gerektiğini, bir takım şeylerin daha anlaşılır olması için medyanın yardımına ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

U20 Dünya Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılacak en büyük futbol organizasyonu olduğunu vurgulayan Özerten, 7 ilde yapılacak organizasyonunun adeta bir ülke meselesi haline getirilerek, Türkiye'nin tanıtılması gerektiğini belirtti. Özerten, medya ile el ele verilemediği taktirde bunun başarılamayacağına dikkati çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri