TSYD'nin altın kızları

TSYD’li bayan Tekvandocular Konya il seçmelerinde birinci oldu.

TSYD’li bayan Tekvandocular Konya il seçmelerinde birinci oldu. Geçtiğimiz hafta sonunda, Anadolu Yıldızlar Türkiye Tekvando şampiyonasına katılacak Konya takımını belirlemek akmacıyla gerçekleştirilen  İl seçmelerinde Türkiye Spor Yazarları Spor Kulübü Konya Şubesi bayan takım başarılı yarışmalar çıkartarak Konya birincisi oldu.

Konya düzeyinde çok sayıda sporcu ve takımın katılmasıyla yapılan İl birinciliğinde dereceye giren TSYD’li sporcular Refika Selçuk ( 37), Nilüfer Mahire Bülbül (41), Saliha Küçüksolak (44) kiloda Nevşehir’de ki D grubunda Konya’yı temsil edecekler. 9 Ocak’ta başlayacak yarışmalara Konya ile birlikte 11 İl katılacak.

TSYD’li bayan sporcuların Anadolu Yıldızlar Tekvando yarışmalarına iddialı olarak katılacakları bildirildi. Konya şube Başkanı Recep Çınar, faaliyet gösterdikleri spor branşları arasında Tekvando’ya verdikleri önemin meyvelerini toplama zamanı geldiğini, yıldız ve genç sporcuların bundan sonra yapılacak yarışmalarda kendilerini göstereceklerine inandıklarını belirtti. Çınar, 2015 yılının TSYD Spor kulübü için altın yılı olacağını ve Tekvando ile birlikte Mastırlar Atletizm ve Su Topu gibi branşlarda da iyi dereceler alacaklarını sözlerine ekleyerek, “TSYD Konya şubesi yönetimi olarak, dernek faaliyetleriyle birlikte sporda da yeni yılda iddialıyız. Her alanda yatırımlara devam edeceğiz. 2015, TSYD’nin yılı olacak” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri