TSYD’li sporcular Samsun yolcusu

Dünya işitme engelliler Tekvando şampiyonası 18- 24 Temmuz 2016 tarihleri arasında Samsun’da yapılacak.

Dünya işitme engelliler Tekvando şampiyonası 18- 24 Temmuz 2016 tarihleri arasında Samsun’da yapılacak. Adı geçen şampiyonada Konya’yı, Türkiye Spor Yazarları Spor kulübünden 3 bayan sporcu temsil edecek. TSYD Konya Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, Samsun’da gerçekleştirilecek işitme engelliler Dünya Tekvando şampiyonasında +67 kiloda Dünya. Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu Selver Şeker, 57 kiloda Avrupa ve Olimpiyat 3’üncüsü  Selma Canlı, ile aynı kiloda Türkiye 2. Gülçin Şeker Milli formayı giyecek.

ANTRENÖRLER UMUTLU

13 Ülkeden 100’ün üzerinde sporcunun katılacağı şampiyonada TSYD’li 3 sporcu altın madalya mücadelesi verecek. 8’er sıklette katılacak erkek ve bayan  Milli Takımlarının antrenörlüğünü yine TSYD Konya şubesi antrenörleri Hüseyin Toprak ve Yardımcısı M.Gökhan Ergün yapacak.

TSYD Konya şube başkanı Recep Çınar, Milli sporcuların şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını belirtti ve sporculara güvendiklerini, Dünya şampiyonasında her üç sporcudan da madalya beklediklerini sözlerine ekledi. Antrenörler Toprak ve Ergün de Samsun’da madalya alacak güçte olduklarını yineledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri