TSYD'den Yüksel Cırt'ın acı günü

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi Müdürü Yüksel Cırt’ın babası Şerafettin Cırt (69) yaşamını yitirdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi Müdürü Yüksel Cırt’ın babası Şerafettin Cırt (69) yaşamını yitirdi. İşçi emeklisi ve 2 çocuk babası olan Şerafettin Cırt, geçirdiği rahatsızlıktan kurtulamayarak önceki gece Ali Ulvi Kurucu mahallesindeki evinde hakkın rahmetine kavuştu. Şerafettin Cırt’ın  cenazesi, bugün (Cuma) öğle namazını müteakiben, Karaman yolunda Ali Ulvi Kurucu Mahallesindeki Hasan Küçük camiinde kılınacak cenaze namazından sonra, eşinin de yatmakta olduğu Yaylapınar Kaş mahallesindeki Elvan camii yanındaki mezarlığa defnedilecek. Merhaba Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, başta Yüksel Cırt olmak üzere tüm Cırt ailesine, yakınlarına ve dostlarına başsağlı diler acılarını paylaşırız.

TSYD’DEN BAŞSAĞLIĞI

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yönetim kurulu, Yüksel Cırt’ın babasının vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Recep Çınar tarafından yönetim kurulu adına yayınlanan mesaj şöyle.

“Derneğimiz Müdürü Yüksel Cırt’ın babası Şerafettin Cırt’ın vefatı bizleri de derinden üzdü. Merhuma Allah’tan rahmet, arkadaşımız Yüksel Cırt ile birlikte tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler acılarınız yürekten paylaşırız. Mekanı Cennet olsun.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri