TSYD’den kutlama

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yönetim kurulu, Basın İlan Kurumu yönetim kuruluna yeniden seçilen dernek üyesi Mustafa Arslan ile Basın Yayın Enformasyon Genel müdürlüğünce ödüllendirilen, dernek üyesi Kerem İşkan’ı kutladı..

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yönetim kurulu, Basın İlan Kurumu yönetim kuruluna yeniden seçilen  dernek üyesi Mustafa Arslan ile Basın Yayın Enformasyon Genel müdürlüğünce ödüllendirilen, dernek üyesi Kerem İşkan’ı kutladı..  TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar tarafından, yönetim kurulu adına, konuyla ilgili olarak yapılan kutlama şöyle.  

“ Basın İlan kurumu, Anadolu Gazete Sahipleri temsilciliğine 3. kez  seçilerek büyük bir başarıya imza atmasının ardından, hafta içerisinde gerçekleştirilen Basın İlan Kurumu 27. dönem genel kurulunda da yönetim kuruluna yeniden seçilen Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan’ı kutluyorum.  BİK Yönetim Kurulu üyeliğine de tekrar seçilerek başarısını perçinleyen Arslan, Konya’nın gururu olmuştur. Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından 7 dalda düzenlenen ve çok sayıda gazetecinin toplam 206 eserle katıldığı yarışmada Konya'dan 3 gazeteci arkadaşımız ödüle layık görülmüştür. Derneğimiz üyesi ve  Selçuklu Yayın Grubu Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan 'Uluslararası Bir Akşam Oturması' başlıklı makalesiyle Türkiye 2.'si olmuştur.. Üyemiz Kerem İşkan’ın başarısından sevinç duyduk.. Kerem İşkan ile birlikte, “Hiçbir Suç Kusursuz Değildir' başlıklı röportajıyla 3.'üncülük ödülü alan Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rasim Atalay ve yine 3’üncülük ile ödüllendirilen Konya Yenigün Gazetesi grafikeri Onur Kalkan’ı da kutlar başarılarının devamını dileriz..”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri