TSYD’den Gültekin’e Başsağlı mesajı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi Asbaşkanı, foto muhabiri Süleyman Gültekin’in, geçirdiği kalp krizi sonrası vefatından dolayı bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi  Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi Asbaşkanı, foto muhabiri Süleyman Gültekin’in, geçirdiği kalp krizi sonrası vefatından dolayı bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi, “

Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi’nde Asbaşkanı, foto muhabiri Süleyman Gültekin’in, geçirdiği kalp krizi sonrası ani vefatı bizleri de derinden üzmüştür.Galatasaray kulübünü adım adım takip eden foto muhabirleri arasında yer alan, sırasıyla Tercüman, Fotospor,SonHavadis, Meydan ve Akşam gazetelerinde de görev yapan ve son olarak Sabah Gazatesi’nde çalışan duayen gazeteci Süleyman Gültekin’in daha hayatının baharında yaşamın yitirmesi acımızı bir kat daha artırmıştır.

TSYD Konya şubesi yönetim kurulu olarak, Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türkiye Spor Yazarları camiasına ve meslektaşlarına başsağlığı diler acılarını paylaşırız”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri