TSYDde görev bölümü yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yönetim kurulu ilk toplantısını önceki akşam yaptı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yönetim kurulu ilk toplantısını önceki akşam yaptı. Toplantıda görev bölümü gerçekleştirildi. Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulda göreve gelen yeni yönetim kurulunda; Başkanlığa ikinci kez Recep Çınar getirildi. TSYD’de bu dönem Başkan yardımcılıklarını Ahmet Eser ve Antalya’da bulunan Osman Öztokmak yapacak. Yönetimde ilk kez yer alan Mürsel Çetin genel sekreterlik görevini üstlenirken, sayman olarak ise yine Sabit Horasan görev yapacak.  Yeni yönetimde Orhan Berk ve Cihat Yazıcı ise üye olarak görev aldı.

Geçtiğimiz dönemde ilklere imza atarak Konya şubesi bültenini çıkartan ve internet sayfasını hizmete sokan TSYD Konya şubesi yönetim kurulu, her dönemde olduğu gibi yine üyeler ve basın kuruluşları arasında ki ilişkileri ön planda tutacak.

TSYD Konya şubesinin oluşturulmasında, tesislerini yapımında emeği geçenlere, kendilerine destek verene herkese teşekkür eden Başkan Recep Çınar, Antalya’da, her yıl Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen eğitim seminerlerinde Konya şubesini en iyi şekilde temsil ettiklerini. başta Profesyonel kulüplerimiz Konyaspor ve Şekerspor olmak üzere, Üniversitespor ile sporun taban birlikleriyle ve tüm kulüplerle uyum içerisinde hareket ettiklerini açıkladı. .

TSYD sosyal tesislerinin onarımını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri, yönetim kurulu, Sponsorlar, tesis işletmecisi Mehmet Karabağ ile birlikte gerçekleştirerek tesisleri Türkiye’de bir numara yaptıklarını da belirten Çınar,  yeni dönemde de ilklere imza atmaya devam edeceklerini ve en az 3-4 branşta takım kurarak yarışmalara katılacaklarını sözlerine ekledi.

TSYD Konya şubesi başkanı Recep Çınar, açıklamasının sonunda eski genel Müdür Kemal Mutlu, yeni genel Müdür Mehmet Baykan ile şubenin kurulmasından buyana Konya’da görev yapan İl Müdürleri Necatı Yeğenoğlu, Fazlı Bayram Hadi, Muhittin Yıldız ve Ömer Ersöz’e de teşekkür etti. Spor Servisi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri