TSYD yönetimi Baykan’ı kutladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yönetim kurulu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Baykanı kutladı.
TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Mehmet Baykan’ın 4 dönemdir Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı görevini başarıyla sürdürdüğünü belirtti ve mesajında şu görüşlere yer verdi.
“Taşkentspor yöneticiliğinin ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığına kadar yükselen ve 4 dönemdir bu görevi başarıyla sürdüren Mehmet Baykan, Orhan Saka Genel Başkanlığındaki Konfederasyon’da da 3 dönemdir Başkan yardımlığı görevini yürüttü.. Futbol Federasyonu yönetim kurulunda da başarıyla görev yapmakta olan Baykan’ın Konya ve Türk sporuna katkıları ortadadır. Kendisinin başarılı çalışmalarını yakından izlemekteyiz ve takdirle karşılamaktayız. TSYD Konya şubesi yönetimi olarak, her dönemde, sporda işbirliği yaptığımız Mehmet Baykan’ın Konfederasyon Genel Başkanlığına seçilmesinden duyduğumuz mutluluğu tarif edemeyiz.. Mehmet Baykan ile bir kez daha gurur duyduğumuzu belirterek kendisine bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar dileriz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri