TSYD tekvando da iddialı

Tekvando kuşak terfi sınavları yapıldı. Yılda 3 kez gerçekleştirilen ve Atatürk spor salonunda organize edilen kuşak terfi sınavlarının ilkine, 25’i Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübüne dahil 80 sporcu katıldı

Tekvando kuşak terfi sınavları yapıldı. Yılda 3 kez gerçekleştirilen ve Atatürk spor salonunda organize edilen kuşak terfi sınavlarının ilkine, 25’i Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübüne dahil 80 sporcu katıldı. Sınavları kulüp Başkanı Recep Çınar ile birlikte yönetim kurulu ve sporcu aileleri izledi.

Antrenörler Hüseyin Toprak ve Mehmet Gökhan Ergün nezaretinde yapılan ve değişik kuşaklara sahip olan alt yapı sporcularının katıldığı sınavlarda sporcular bir üst kemere geçebilmek için çaba sarfetti.

TSYD Spor Kulübü Başkanı Recep Çınar, dernek olarak spora yatırımlarının devam edeceğini ve 2014 yılı içerisinde sporcuların faaliyet gösterdikleri tüm branşlarda ulusal ve uluslar arası yarışmalarda iyi dereceler alacaklarını sözlerine ekledi.

Tekvondo’da çalışmaların tempolu bir şekilde devam ettiği bildiren antrenörler Hüseyin Toprak ve Gökhan Ergün; şuanda tüm kategorilerde yarışabilecek sporculara sahip olduklarını söylediler. TSYD Spor kulübü ile Gençlikspor kulübüne dahil ve halen çalıştırmalara katılan sporcuların 2014 yılı içerisinde ulusal ve uluslar arası müsabakalarda yarışmalara katılabilecek kapasiteye sahip olduğu açıklandı. Bu sporcularında Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Konya şubesine dahil 25 ve toplamda 290 sporcu dan oluştuğu kaydedildi.

Tekvando’da 2013 yılında yapılan DEAF olimpiyatlarında: +67 kiloda Selver Şeker olimpiyat şampiyonu olurken, +57 kiloda Selma Canlı üçüncü sırada yer aldı. Uluslararası Çocuk Oyunlarında ise, 33 kiloda Samet Bülbül ve 47 kiloda Esra Canlı 3. oldu. Eylül ayında gerçekleştirilen minikler Türkiye şampiyonasında 40 KG Saliha Küçüksolak, Türkiye 3. olarak madalya aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri