TSYD Semineri bugün başlıyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) geleneksel eğitim semineri, bugün saat 09.30’da Antalya Belek Gloria Golf Resorts’da başlayacak.

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) geleneksel eğitim semineri, bugün saat 09.30’da Antalya Belek  Gloria Golf  Resorts’da başlayacak. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın onurlandıracağı ve ülkemizin çeşitli illerinden spor medyamızın seçkin temsilcileri ile Türk sporuna yön veren değerli konuşmacıların katılacağı seminer 2 gün sürecek.  

Gençlik Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, İddia, Türkiye Futbol Federasyonu, Basın İlan Kurumu, NIKE, Fonex, Efes, Simbo ve Altur’un katkılarıyla düzenlenecek olan seminer ile ilgili olarak TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, “Kuruluşumuzun 50. Yıldönümü kutlamaları bu seminer ile birlikte start alacak. Geleneksel hale gelen eğitim seminerlerimizde çok değerli katılımcılarımızın, Türk sporuna yön verecek mesajlar vereceklerine ve mesleki olarak da katkı alacağımıza da inancımız tamdır” dedi.

50.Yıl nedeniyle seminer kapsamında olan “UEFA Kriterleri Ve Kulüpleri Bekleyen Tehlikeler”, Avrupa ve Dünya’da başarılı yönetimleriyle dikkatleri üzerlerine çeken hakemlerin yer alacağı “Düdüğümüz Avrupa’da Da Ötüyor”, Spor Toto Süper Lig teknik direktörlerinin tartışacağı “Türk Futbolunun Engebeli Yolları”, TMOK Başkanı ile son olimpiyat şampiyonlarının ve spor adamlarımızın yer alacağı “2020’ye Aday Olmanın Sorumluluğu”, ayrıca “Ustalarla 50.Yıl”, “2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası Tanıtımı”, “Sporun Kullanım Dili”, “TSYD-Haliç Üniversitesi İşbirliği”, “Gloria Olimpik Tesislerinin Tanıtımı” ve İnternette Spor Gazeteciliği” başlıklı oturumlar yer alacak. Oturumlar LİG TV, TRT ve NTVSPOR tarafından canlı olarak yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri