TSYD Konya Şubesinde 7. dönem

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesinin (TSYD) Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesinin (TSYD) Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü yapıldı. 46 üyeden 24’ünün oy kullandığı TSYD kongresi olumlu bir havada geçti. Divan Başkanlığını A.Rıdvan Bülbül’ün, yardımcılığını Adem Bestil’in, katip üyeliğini ise Abdülkadir Kalender’in yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, daha sonra gündeme geçildi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan kongreye Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Remzi Ay, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi Başkanı İsmet Karababa, Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Sebahattin Güler ve TSYD üyeleri ve spor gazetecileri katıldı.

TAYYAR ŞAŞMAZ: SPOR BASINI ELELE ÇALIŞIYOR

Genel Kurul’da söz alan Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, kongrenin sorunsuz geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu birlik ve beraberliğin devam etmesini temenni etti.  Şaşmaz, “Bu kongrede gördüm ki, spor basını birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesini temenni ediyorum. Konya sporunun gelişmesinde spor basınında büyük işler düşmektedir. Birlik ve beraberlik içinde Konya’da sporun gelişmesi için çaba harcayacağız” dedi. Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz konuşmasının ardından TSYD Konya Şubesi’nin yeni yönetimini kutladı. 

ÖMER ERSÖZ: MEŞAKKATLİ BİR GÖREV

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ise Spor gazeteciliğinin zor ve meşakkatli bir görev olduğunu, bununla birlikte genç neslin spora kanalize edilmesinde kendilerine büyük görev düştüğünü söyledi. Ersöz, “Spor gazeteciliği zor ve meşakkatli bir görev. Konya spor basınında görev yapan ağabeylerimiz, arkadaşlarımız sadece köşe yazarlığı yapmamakta aynı zamanda muhabirlikte yapmaktadırlar. Spor müsabakalarını ve yapılan çalışmalarını yerinde inceleyerek kamuoyuna duyurmaktadır. Spor camiasında spor basının çok önemli bir yeri vardır. Gençlik Spor İl Müdürlüklerinin en büyük yardımcılarından biridir spor gazeteciliği. Spor medyasının gençlerin spora yönlendirilmesinde büyük rolü vardır. Yapılan hizmetleri, sporsal faaliyetleri kamuoyuna duyurarak spora olan ilgi ve alakayı arttırmaktadır. Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor basınımızla her zaman istişare ettik ve iletişim halinde olduk.ik ve iletişim halinde olduk"ak kamuoyuna duyurarak spora olan ilgi ve alakayı arttırmaktadır.ra kanalize edilmesinde ” dedi. Ersöz konuşmasının sonunda TSYD Konya Şubesinin yeni seçilen yönetimini kutladı.

REMZİ AY: SPOR BASINIMIZ ÇOK GÜÇLÜ

Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay, Konya spor basının güçlü olduğunu ve birlik ve beraberlikle Konyalı bir spor adamını Spor genel müdürlüğüne taşıdıklarını ifade etti. Ay, “Konya Amatör Spor Kulüpleri olarak tüm taban birlikleri ile olduğu gibi spor basını ile daima iletişim içinde olduk. Her türlü fikir alış verişinde bulunduk. Yaptığımız tüm hizmetleri kamuoyuna iyi duran spor basınımız Mehmet Baykan gibi başarılı bir spor adamının Türkiye’de sporun başına geçmesine büyük katkı sağlamıştır. Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesinin yaptığı Olağan Genel Kurul sonrası seçilen yeni yönetimi kutluyorum ve Konya spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada spor basını ile birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TSYD yeni yönetimi önümüzdeki günlerde yapılacak ilk toplantıda görev bölümünü gerçekleştirecek.

 

 

YÖNETİM KURULU

Recep Çınar

Sabit Horasan

Orhan Berk

Cihat Yazıcı

Ahmet Eser

Mürsel Çetin

Osman Öztokmak

YÖNETİM YEDEK

Tolga Durmaz

Murat Dönmez

Osman Altınışık

Ümit Şifa Çiçek

H.İbrahim Parlak

H.Avni Uğur

Oğuz Akçakoca

DENETLEME KURULU

Ahmet Bahçıvan

Dursun Seyis

İhsan Kayseri

DENETLEME YEDEK

Ahmet Tapu

Faruk Tolgay

Ahmet Sarı

GENEL MERKEZ DELEGELERİ

Mustafa Arslan

Tolga Durmaz

Dursun Seyis

Murat Dönmez

İbrahim Okumamış                            

Osman Altınışık

Emin Demir

Mustafa Noyan

Abdülkadir Kalender

GENEL MERKEZ YEDEK

Adem Alemdar

Ahmet Sarı

Oğuz Akçakoca

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri