TSYD Konya Seydişehir Belediye Başkanı Ustaoğlu’nu ziyaret etti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi başkanı Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi başkanı Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Seydişehir’de sportif faaliyetler noktasında çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez Seydişehir’de sportif başarılar ve sportif aktiviteler konusunda da önemli bir ivme kazandığını kültürel ve sosyal etkinlikler anlamında büyük organizasyonlara ev sahipliği yaptığını kaydederek Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ustaoğlu ; “Konya’mız şehircilik anlayışı bakımından ülkemizin en değerli illeri arasındadır. Seydişehir’imiz ise kültürel, sosyal ve sportif çalışmalar ile şehircilik anlayışında da ülkemizin önemli ilçelerinden biridir. Kültürel, sosyal ve sportif aktiviteler anlamında çalışmalarımız devam ediyor. Sportif aktiviteler konusunda Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor kulübümüz bünyesinde 13 branşta öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizde 7 spor kulübümüz ise eğitimlerine devam ediyor. Bu çalışmalar ilçemiz için çok büyük kazançtır.Biz hizmetlerimizde insanları hiçbir zaman ayırt etmeden hizmet etmeye çalışıyor, birlik ve beraberlik içerisinde Seydişehir adına eksikliklerimizi gözlemleyerek projeler üretiyor hayata geçiriyoruz. Seydişehir’imize daha güzel hizmetler kazandırabilmek adına çalışlarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarete Konya TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Avni Uğur, Kemal Soylu, Ferhat Türkoğlu ve Abdullah Leblebici de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri