TSYD başsağlığı mesajı yayınladı

Konyaspora yönetici olarak yıllarını vermiş, eski başkan yardımcılarından, İstanbulda bulunan, başarılı iş adamı Kudret Fikirli'nin annesi Şerife Fikirlinin vefatı Nedeniyle TSYD Konya şubesi yönet

Konyaspor’a yönetici olarak yıllarını vermiş, eski başkan yardımcılarından, İstanbul’da bulunan, başarılı iş adamı Kudret Fikirli'nin annesi Şerife Fikirli’nin vefatı Nedeniyle TSYD Konya şubesi yönetim kurulu başsağlığı mesajı yayınladı. TSYD Konya şubesi başkanı Recep Çınar tarafından yayınlanan mesaj şöyle.

“Değerli spor ve iş adamı, Konya ve Konyaspor’u İstanbul’da başarıyla temsil eden, basın dostu Kudret Fikirli’nin annesi Şerife Fikirli’nin vefatı bizleri de derinden üzdü.  Merhumeye Allah’tan rahmet, başta Kudret Fikirli olmak üzere tüm Fikirli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler acılarını paylaşırız.”

Öte yandan Konyaspor yönetimi de bir başsağlığı mesajı yayınladı. Konyaspor’un mesajı şöyle: “Konyaspor eski yöneticilerinden Kudret Fikirli’nin annesi Şerife Fikirli’nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri