TRT'den şok eden 'Aziz Başkan' şakası

Olaylı derbi sonrası TRT 1 ekranlarında yayınlanan Stadyum programı öyle bir şakaya imza attı ki...

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maçın bitiş düdüğüyle birlikte bazı olaylar çıktı. Berabere biten maçın ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bazı taraftarlarla girdiği polemik sonrası otopark çıkışında saldırıya uğradı.

Ortamın bu gerginliğinde ise TRT’de yayınlanan Stadyum programında çok ilginç bir olay gerçekleşti. Programa kendisini Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olarak tanıtan ünlü oyuncu İsmail Baki Tuncer, katıldı. Yaptığı şaka sonrası gecenin en çok konuşulan ismi haline gelen Tuncer'in şakasına ise tepki büyüktü.

Canlı yayına telefonla bağlanan ‘Aziz Yıldırım’ Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi sonrası çıkan olayları sert bir dille eleştirdi.

“Herkes her şeyi bilmeden konuşuyor. Sizin için değil, genel konuşuyorum. Bu olay yaşanmış olabilir ama detaylı bir şekilde araştırıyorum. Olay dallandırıp budaklandırmanın anlamı yok. Güvenlik zafiyeti kesinlikle yok. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Eğer yapamıyorsanız ben gelip ben anlatayım. Bu entresan bir şey. Öyle bir olay yok. Gerekeni yapacağım merak etmeyin. Ben ilkeli yayıncılık yaptığınız için sizi aradım. Ötekilere tenezzül etmedim. Size anlatırım başka bir yere gitmem. “ diyen ‘Aziz Yıldırım’, isterlerse canlı yayına katılabileceğini de söyledi.

Bu konuşmanın ardından uzun bir reklama giden TRT 1, izleyicileri de ekrana kilitledi. 15 dakikalık reklamın ardından programa devam eden Stadyum programı ise kelimenin tam anlamıyla izleyenleri dumura uğrattı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı beklerken ekranda oyuncu İsmail Baki Tuncer’i gören izleyiciler çok büyük tepki gösterirlerken bu tepkiyi Twitter'dan dile getirdiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri