Trt Spor Maraton Yayınını Kesti

Vodafone 36. İstanbul Maratonu İstunbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın startıyla başladı. 3. defa Altın Kategori’de koşulan İstanbul’un marka organizasyonuna aralarında birçok ünlü atletin olduğu 25 bin sporcu katıldı....

Vodafone 36. İstanbul Maratonu İstunbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın startıyla başladı. 3. defa Altın Kategori’de koşulan İstanbul’un marka organizasyonuna aralarında birçok ünlü atletin olduğu 25 bin sporcu katıldı. Maratonun yayıncı kuruluşu TRT Spor yoğun sis ve hava muhalefeti nedeniyle canlı yayını kesmek zorunda kaldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 36. kez düzenlediği Vodafone İstanbul Maratonu sporcular için iyi giderken yayıncı kuruluş TRT Spor'a sıkıntılı anlar yaşattı ve canlı yayın uzun bir süre iptal edildi. 3. defa Altın Kategori’de koşulan İstanbul’un marka organizasyonuna aralarında birçok ünlü atletin olduğu 16 bini yerli ve 9 bini yabancı toplam 25 bin sporcu katıldı.

Çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubunun takip ettiği ve TRT’nin canlı yayınladığı organizasyonun yaklaşık 1,5 saati geride kalırken TRT Spor canlı yayınını kesti. Sultanahmet Meydanı'nda bulunan canlı yayın aracından yarışı takip eden sunucu, hava kameralarını ve motorsiklet üzerinden yayın yapan kameraları olumsuz hava şartları nedeniyle verimli kullanamadıklarından dolayı yayını keseceklerini söyledi. TRT Spor yayınlarına yaklaşık 35-40 dakikalık aradan sonra yeniden başladı.

Bu arada Başkan Kadir Topbaş, saat 12.00’de Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenecek Vodafone 36. İstanbul Maratonu Kupa ve Madalya Töreni’ne katılarak dereceye giren sporculara ödüllerini verecek. Atletlerin 3 ayrı kategoride madalya kovaladığı dev organizasyonda toplam 1 milyon bin dolar para ödülü dağıtılacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri