TRT dizilerinin oyuncuları, Beyşehirli hayranlarıyla buluştu

TRT'nin dizileri "Diriliş Ertuğrul" ve "Filinta"nın bazı oyuncuları, "Beyşehir Demokrasi Şöleni" kapsamında düzenlenen söyleşide vatandaşlarla buluştu.

TRT'nin dizileri "Diriliş Ertuğrul" ve "Filinta"nın bazı oyuncuları, "Beyşehir Demokrasi Şöleni" kapsamında düzenlenen söyleşide vatandaşlarla buluştu.

Diriliş Ertuğrul dizisinde "Sungurtekin" karakterini canlandıran Sezgin Erdemir, "Doğan Bey" karakterini canlandıran Cavit Çetin Güney ve Filinta dizisinde "Bıçak Ali" karakterini canlandıran Cem Uçan, festival meydanında devam eden Beyşehir Demokrasi Şöleni'ndeki söyleşiye katıldı.

Söyleşide, vatandaşların yönelttiği soruları cevaplandıran oyunculardan Erdemir, "15 Temmuz gecesi sizin karakteriniz nerede olurdu?" sorusuna, "15 Temmuz gecesi 'Sungurtekin' ne görev verilirse orada olur. Sungurtekin'in en büyük özelliği budur aslında. Devleti için bulunduğu konuma dair görevi neyse, görevinin başında olurdu. İlk saniyeden sonuna kadar görevinin başında olurdu." dedi. 

Filinta dizisinin oyuncusu Cem Uçan da söz konusu soruya,  "Bıçak Ali nerede olurdu akşam? Herhalde büyük ihtimalle o gece generalin kafasına bir an bile tereddüt etmeden şehit olacağını bilerek sıkan özel harekatçı kardeşimizin yanında şehit olmak üzere olurdu herhalde. Onu da rahmetle anıyoruz, tüm şehitlerimiz dahil." yanıtını verdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da Beyşehirliler için verdikleri sözü yerine getirerek "Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncularını ilçeye getirdiklerini belirterek, "Sizler Diriliş Ertuğrul'un oyuncularını görmek istiyordunuz biz de getirdik. Beyşehir'de etkinlik istiyordunuz, yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de isteklerinizi bir bir yerine getireceğiz. Bizlere sadece dualarınızı eksik etmeyin yeter." diye konuştu.

Özaltun, söyleşinin sonunda oyunculara Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın bir tablosu ile Beyşehir Gölü görsellerinin yer aldığı duvar saati hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri