TREDER’de Recep Serin dönemi

Treyler Sanayicileri Derneği, 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel Kurul’da Recep Serin, yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) geçtiğimiz ay 2’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Genel Kurul’da, Recep Serin, oybirliği ile TREDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Yeni Başkan Recep Serin, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve görev bayrağını bir önceki Başkan Murat Tokatlı’dan devraldıklarını belirterek, ‘’Murat Tokatlı son derece başarılı bir başkanlık döneminden sonra bayrağı bizlere devretti. Bundan sonra da TREDER’i daha da ileri noktalara götürmek için, eskiden olduğu gibi yine hep beraber gayret sarfedeceğiz’’ dedi.

 Yapılan görev dağılımında, Murat Tokatlı ve Fehir Bulutlar Yönetim Kurulu başkan yardımcılıklarına, Kaan Saltık sayman üyeliğe, Serdar Kirmit, Yalçın Şentürk ve Ahmet Toprakkale de yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.
Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Gökhan Maraş, Derya Güngörür, Seyit Arslan, Durmuş Özgül ve Ahmet Öztürk seçildi.
Cemil Kirmit, Filip Minasyan ve Hakan Maraş Denetim Kurulu asil üyeliklerine,  Mehmet Serin, Akif Aksoylu ve Nurettin Yazıcıoğlu Denetim Kurulu yedek üyeliklerine seçildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri