Travel Turkey İzmir’in Partner Ülkesi Mısır

Travel Turkey İzmir, 5-8 Aralık 2013 arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek.

Travel Turkey İzmir, 5-8 Aralık 2013 arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek. İZFAŞ ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.'nin birlikte düzenleyeceği fuarın partner ülkesi Mısır, partner ili ise Çanakkale olacak.

Yaklaşık 20 ülke ve 60’tan fazla ilden 850’yi aşkın firmanın katılacağı fuarı, yurtdışından Türkiye’ye turist getirecek turizm acentesi temsilcileri özel davetli olarak ziyaret edecek. Mısır ile gerek Türkiye gerekse fuara katılan diğer ülkeler arasında son derece verimli turizm anlaşmaları yapılması bekleniyor. Yaklaşık bin metrekare alanda katılacak olan Çanakkale ise fuara renk katarken dünyanın dört bir yanından gelenlere kendini tanıtma imkanı bulacak. Fuarla birlikte yürütülecek konferans programı ise turizm sektörünün yeni yol haritasının çizileceği oturum başlıklarıyla dikkat çekecek. Konferanslar, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) tarafından düzenlenecek.

Travel Turkey İzmir’in geçen yıl partner ülkesi Karadağ, ili ise Kastamonu olmuştu. 2012’deki fuara 778 firma katılmış, 47 ülkeden sektöre yön veren turizm profesyonelleri, İzmir’e gelerek temaslarda bulunmuştu. Fuarı, 25 bin 915 kişi ziyaret etmişti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri