Transferler iddialı konuştu

Böylesine büyük ve önemli bir camiaya geldiğim için içim kıpır kıpır

Konyaspor’a 1’er yıllık sözleşme imzalayan yeni transferler Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney, hedefleri olan büyük bir camiaya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve bir an önce forma giymek için sabırsızlandıklarını belirtirlerken, amaçlarının sezon sonunda Konyaspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşımak olduğunu söylediler.

“Böylesine büyük ve önemli bir camiaya geldiğim için içim kıpır kıpır. Çok mutluyum ve bir o kadar da heyecanlıyım” sözleriyle açıklamasına başlayan Kartalspor’dan transfer Ahmet Gökhan Güney, “Geçen sezon dışarıdan takip ettiğimiz kadarıyla Konyaspor’un çok başarılı ve arkadaşlığı üst düzeyde olan bir takımı vardı. Bizde bugünkü hırsımızdan ve inancımızdan bir şey kaybetmeden, bize inananların yüzünü kara çıkarmadan, Konyaspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’e çıkartmak adına buradayız ve bunun için çabamızı, mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Formamızı gerektiği gibi temsil ederek, bu büyük camiaya layık olmaya çalışacağız. İnşallah sezon sonunda amacımıza ulaşacağız. Bize bu formayı layık görenleri utandırmadan, birlikte mutlu son olan Süper Lig’e çıkmayı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yine Kartalspor’dan transfer edilen kaleci Kaya Tarakçı ise, atılan imzanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek başladığı açıklamasında, “Konyaspor büyük ve hedefleri olan bir camia. Ben de bunun farkındayım. Şampiyonluk hedefi olan bir camiaya geldim. Bunun transferimde çok büyük etkisi vardı. İnşallah iyi bir ekip olup ve iyi bir birliktelik yakalayarak hedefimiz olan Süper Lig’e çıkarız. Hedefimiz doğrultusunda iyi çalışarak bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti. 

YUVAMDA KALDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Konyaspor ile geçtiğimiz günlerde 1 yıllık sözleşme imzalayarak kulüpte 3.sezonunu yaşayacak olan takım kaptanlarımızdan Erdinç Yavuz, yuvada kaldığı için mutlu olduğunu belirtirken, sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşımak arzusunda olduklarını söyledi. 2010-2011 sezonunda transfer olduğu takımımızda ikinci sezonunu geride bırakan ve geçtiğimiz günlerde imzaladığı yeni sözleşme ile 1 yıl daha yeşil beyazlı formamızı giyecek olan tecrübeli oyuncularımızdan Erdinç Yavuz, Konyaspor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirtti.

Daha önceki açıklamasında futbolu Konyaspor’da bırakmak istediğini söylediğini ifade eden Erdinç Yavuz, “Öncelikle yuvada kaldığım için mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon herkesin takdiri olduğu üzere çok iyi bir performans sergiledik ama yaşadığımız şanssızlıklar yüzünden çok istediğimiz Süper Lig hedefine ulaşamadık. Bunun için üzgünüz. Ama genç arkadaşlarımızla birlikte gösterdiğimiz mücadele adına seviniyoruz. Konyaspor’da iyi ve kötü günlerimiz geçti. Camianın ve yönetimimizin gösterdiği ilgi ve verdiği değer karşısında burada kalarak yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Gerekenler mutlaka yapılacaktır. Biz iyi bir hazırlık dönemi geçirip, önümüzdeki dönemi iyi değerlendirmek ve zorlu geçecek sezona iyi hazırlanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tek düşüncemiz Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e sezon sonunda taşımak” şeklinde görüş belirtti. 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri