Transfere ihtiyaç var

Sezonun ilk devresine galibiyetle giren Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Abdurrahman Baysangur transfere ihtiyaçları olduklarını söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor ikinci yarıya daha güçlü girmenin hesaplarını yapıyor. Takımın teknik patronu Abdurrahman Baysangur takıma ağabeylik yapacak oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti. Baysangur transfere de ihtiyaç duyduklarını dile getirerek, “Transfere ihtiyacımız var. En azından alternatif anlamında oyunculara ihtiyacımız var. Genç bir ekibiz. Takım içerisinde oyunu tutabilecek ağabey pozisyonunda oyuncuya ihtiyacımız var. Devre arası transferler zor oluyor. Her istediğiniz oyuncuyu istediğiniz gibi alamıyorsunuz. Bizde bu konuda biraz seçici davranıyoruz. Alacağımız oyuncunun bize yüzde 100 katkı sağlaması gerekiyor. Bizde bu nedenle acele etmeden en doğru kararı vermek istiyoruz. Takviye konusunda muhakkak bir oyuncuya ihtiyacımız var.Takımımız 26 Aralık tarihinde Antalya-Belek’te bulunan Papillon otelde kampa girerek devre arası hazırlıklarını sürdürecek. 10 gün sürecek devre arası kampımızda antrenmanların yanı sıra hazırlık maçların oynanması da planlandı. İkinci devreye tam olarak daha hazır girmek istiyoruz. İlk yarıda oyuncularımızın gösterdiği özveriden, mücadeleden memnunuz. Sadece eksiklerimizin giderilmesi ile daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

ANADOLU PUANLARI BAYSANGUR’LA TOPLADI

Sezona teknik adam Zafer Turan ile başlayan Anadolu Selçukspor 6 maçta sıfır puan çekti. Yapılan değişiklik sonrası yeşil-beyazlı ekibin alt yapı sorumlusu Abdurrahman Baysangur takımın başına  getirildi. Baysangur 7. Hafta deplasmanda oynanan Centone Karagümrük maçıyla takımın başında ilk maçına çıktı. Bu maçı kaybeden Anadolu Selçukspor 8. Hafta sahasında lider Pendikspor’a büyük bir sürpriz yaparak bu maçı kazandı. Bu maçla birlikte bir çıkış yakalayan Anadolu Selçukspor  bundan sonra oynadığı 10 maçta 15 puan daha topladı.  Yeşil-beyazlı ekip 18 puanlı ligin ilk yarısını 16. sırada bitirdi. 19 takımın mücadele ettiği ligde 16, 17, 18 ve 19.sıradaki takımlar 3. Lige düşecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri