Transferde sona doğru

Yeşil-beyazlılar, Çek Cumhuriyeti'nin FC Sloven Liberec takımından Bořek Dočkal ve Andrej Keric ile 3'er yıllık anlaşma yaptı. Kartal, Diyarbakırspor’lu Erdinç’i kadrosuna dahil etti
Konyaspor’da, lig hazırlıkları Kızılcahamam kampında yapılan çift antrenmanla uyum içerisinde devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Kızılcahamam kampında dün ikinci haftaya girdiler. Bir günlük aktif dinlenmenin ardından önceki akşam yapılan antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Jones Troest, Kere ve Feyyaz takımdan ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, iki grupta top kontrolüne dayalı pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman, grup halinde oynanan turnuva maçı ile devam ederken maçın galibi olan beyaz takım büyük sevinç yaşadı. Antrenman açma-germe ile sona erdi.

Kartallar, dün de sabah Patalya otelin sahasında, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Çabukluk-koordinasyon ve top çalışmasıyla başlayan ve teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Uğur Yanıkdemir ve Feyyaz Belen takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak ile birlikte çalıştı. Antrenman,ısınma hareketlerinin ardından alt sahada kurulan istasyonlarda yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra ana sahaya geçen ve top tekniğine dayalı pas çalışması yapan oyuncular, açma-germe hareketleriyle sabah antrenmanını tamamladı. Ana sahada topla yapılan çalışmada yeni transferler Erdinç Yavuz ve Bořek Dočkal da yer aldı.

Ayrıca, dış transferde kadroya yeni katılan Diyarbakırspor'dan Erdinç Yavuz ve Çek Cumhuriyeti'nin FC Sloven Liberec takımından Bořek Dočkal, dün sabah antrenmanı öncesi laktat testinden geçti. Antrenörler Abdullah Güllü ve Hakan Polat gözetiminde uygulanan test sonuçlarına göre oyuncularımız için özel antrenman programları hazırlanacak. Konyaspor’un Kızılcahamam kampı ise, 16 Temmuz Cuma günü sona erecek ve ardından futbolculara iki gün izin verilecek.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

Takımımız, dış transfer çalışmalarında Çek Cumhuriyeti'nin FC Sloven Liberec takımının kanat oyuncusu 22 yaşındaki Bořek Dočkal ve yine aynı takımdan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Andrej Keric 3'er yıllık anlaşma sağlandı.. Önceki akşam Kızılcahamam kampına katılan Borek Doçkal imzayı attı. Çekoslovakya Ümit milli takım formasını 67 kez giyen genç oyuncunun Konyaspor’a büyük katkı sağlayacağı bildirildi.. Andrei Keriç ise dün kampa katılacaktı.. bu oyuncuyla da sözleşme imzalanacak.

YÖNET, ALTERNATİFLİ KADRO

Konyaspor basın sözcüsü Cengiz Yönet, alternatifli bir kadro oluşturduklarını belirtti ve ligde bu kadro ile çok iyi işler yapacaklarını yineledi.. Yönet, Norveçli Mohammed Abdellaoue’nun transferinde ısrar ettiklerini, bu futbolcunun olmaması halinde rotayı Danimarkalı futbolcuya çevireceklerini, ikinci forvet oyuncusunu da aldıktan sonra transferi kapatacaklarını sözlerine ekledi. Öte yandan, Diyarbakırspor’un stoperi Erdinç de Konyasporlu oldu. Teknik direktör Ziya Doğan’ın ısrarla istediği futbolcunun Konyaspor’a çok fazla maddi külfet getirmediğini belirten basın sözcüsü Yönet, “Erdinç’ten yararlanabileceğimizi umuyorum” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri