Transferde sona doğru

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da, bu hafta içinde en az 2-3 oyuncunun imza atması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal, transferlerden memnun olduğunu söyledi

Torku Konyaspor’da, yabancı forvet transferinde hafta içerisinde yapılacak görüşmelerle sona yaklaşılırken, kaleci transferinin ise hafta içerisinde bitirilmesi planlanmakta. Yerli kaleci transferinde ısrarlı görünen yeşil-beyazlı yöneticiler, Sinan ve Gökhan’dan sonra diğer adaylara yöneldiler.  Bu kalecilerin; Hakan, Ertuğrul, Serkan kırıntılı ve Volkan babacan olabileceği ileri sürüldü.

Torku Konyaspor’da, yabancı forvet transferinde de hafta içerisinde gerçekleştirilecek görüşmelerle sona yaklaşılması planlanmakta. Gekas’ın Milli takım ümitlerini Dünya kupasından sonra büyük ölçüde bitirecek olması nedeniyle yeni sezonda verimli olamayacağı görüşüyle daha kariyerli bir yabancı forvet oyuncu arayışında olan transfer komitesinin, Bursaspor’dan Pinto’nun transferine sıcak baktığı öğrenildi. Bunun dışında, listede ismi açıklanmayan 3 yabancı futbolcunun daha bulunduğu ileri sürüldü.  Torku Konyaspor’da, yabancı oyunculardan Thorvaldsson’un gönderilmesi kararlaştırılırken, teknik heyetin raporu doğrultusunda Borek veya Kibong’dan birinin daha gözden çıkartılacağı belirtildi. Ancak, yabancı kaleci transferi halinde bu iki oyuncunun birlikte gönderilebileceği ileri sürüldü.

BAKKAL: İYİ GİDİYORUZ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, transfer çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyledi. Transferleri hızla sürdürdüklerini kaydeden Bakkal, “Bildiğiniz gibi transfer ayı hep koşuşturmaca içinde geçiyor. İşimiz Konyaspor’da devam ediyor. Konyaspor’da çalışmaktan mutluyum. İyi bir takım yapma düşüncesindeyiz. Transferlerimizin ardı arkası kesilmiyor. İnşallah geçen sene bıraktığımız yerden daha iyi bir şekilde devam ederiz. Ön forvetin olduğu gibi sözleşmesi bitmişti. Alexander Hleb ile anlaştık. Hasan'la anlaştık. Romen Milli Takım oyuncusu Torje’yi aldık. Uğur İnceman’ı aldık. 2 transfer düşüncemiz daha var. Gekas’ın durumu Dünya Kupası'ndan sonra belli olacak. Maddi olarak biraz problemler var. Ama onun yanında iyi bir tane santrafor almayı düşünüyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri