Transfer paramı kendim ödedim

Konyaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Amir Hadziahmetovic transfer sürecini anlattı. Amir o dönem büyük fedakarlıklar yaptığın ifade etti.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Amir Hadziahmetovic, tedavi sürecinin iyi gittiğini belirtti.
Sabah gazetesinin sorularını yanıtlayan Hadziahmetovic sakatlığıyla ilgili, "Eskisinden daha da güçlü döneceğim. Umuyorum ki yeniden formayı alarak göstereceğim performansla buradan Avrupa'ya iyi bir transfer yapabilirim.
TRANSFER SÜRECİNİ ANLATTI
Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş'a transfer sürecini anlatırken şunları söyledi, "Konya'da 7 sezon geçirmiştim. Artık bir sonraki adımı atma zamanım gelmişti. Beşiktaş'tan önce Burnley'den bir teklif almıştım ama Konyaspor o dönem çok fazla para istedi. Hem endişelendim hem de negatif düşündüm. 7 sezondan sonra daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyordum. Ardından Beşiktaş'ın teklifi geldi. Beşiktaş benim gözümde Türkiye'nin en büyüğüydü. Beşiktaş'a gelmek için her şeyi yaptım. O dönem Konyaspor'un istediği rakam, Beşiktaş'ın teklif ettiğinden daha fazlaydı, arada fark vardı. İşin sonunda bu farkı ben karşılayabileceğimi söyledim. Beşiktaş'a gelmek için aradaki rakamsal farkı kendim ödedim."
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri