Transfer olmazsa kahrolmam

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçında Belarus ekibi Bate Borisov ile karşılaşacak olan Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, zorlu mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu

Karşılaşmayı değerlendiren deneyimli teknik adam, rakibe hala saygı duyduklarını ve turu geçen taraf olmak istediklerini ifade etti.

BİZE DÜŞEN CİDDİ BİR ŞEKİLDE OYUNUMUZU OYNAMAK
BATE Borisov karşısında avantajlı bir skor aldıklarını ancak dikkatli olmaları gerektiği 
belirten 45 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut, yaptığı açıklamada,” Futbol tüm sonuçlara açık bir oyun. Bunu defalarca gördük, bize düşen son derece ciddi olmak, rakibe saygı duyarak ve 3-0’lık skorun avantajını unutarak yine sahadan güzel bir sonuçla ayrılmak.” İfadelerini kullandı.

İLK 11'DE BELLİ BİR ROTASYON YAPACAĞIM

BATE Borisov karşılaşmasında bazı bölgelerde rotasyona gideceğinini ifade eden Palut, “Rotasyonu yarın belirli oranda  yapacağım. Ama bunu, tura çok yakın hissettiğimiz için değil, bu yoğun sezonda bütün futbolcuları efektif bir şekilde kullanma adına yapacağım. Farklı isimler göreceğiz ama onlardan da aynı performansı bekleyerek bunu yapacağım.”şeklinde konuştu.

TRANSFER OLMAZSA BEN KAHROLMAM

Forvet oyuncu transferi konusunda yönetimle birlikte çalışmaların devam ettiğini ancak şu an için mevcut oyuncularla yola devam ettiklerini belirten 45 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut, “Resmi maçlar başlamışken sadece elimdeki kadrodaki oyuncularla mücadele edeceğim. Onlardan en iyi şekilde verimi almaya çalışıyorum. Onların emeklerini asla görmezden gelmiyorum. Forvet konusunda yönetimimiz şu an bir çalışma içerisinde. Bunu saklamanın bir anlamı yok. Forvet transferi yapmak gerçekten hiç kolay değil. Tam istediğimiz özellikte bir forvet oyuncusu almak kolay değil. Ama forvet oyuncusu alınmadı diye ben kahrolmam. İşimize bakacağız. Yolumuza devam edeceğiz.“dedi.
FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri