Transfer hareketliliği

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Atiker Konyaspor’da yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim bu hafta içinde 1-2 oyuncu ile sözleşme imzalayarak tüm transferleri kampa yetiştirmek istiyor

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Trabzonspor’dan Uğur Demirok’u renklerine bağlayan yeşil-beyazlı ekip, bu hafta içerisinde bir ya da iki oyuncuyla daha sözleşme imzalamayı planlıyor.
Transfer döneminde 6 oyuncuyla kadrosunu takviye etmeyi planlayan temsilcimizin yabancı bir orta saha oyuncusuyla imza aşamasına geldiği belirtildi. Transfer komitesi oyuncunun ismini sık gibi saklarken, Bolu kampının başlamasına kadar bu isimle sözleşme imzalanması hedefleniyor. Bu transfer için son görüşmelerin yapıldığı belirtildi. Konyaspor, 1-2 transfer dışında Hollanda kampı öncesinde kadrosunu şekillendirmeyi hedefliyor. Mali konulara büyük titizlik gösteren transfer komitesi, hata yapmama adına ince eleyip sık dokuyor.

ÇALIMBAY: TRANSFERLER KAMPA YETİŞİRSE İYİ OLUR

Çalımbay, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki en önemli nokta yapacağımız iki kampı da en mükemmel şekilde geçirmek. Bolu kampı bitene kadar da transferleri bitirmek istiyoruz. Bunu başarabilirsek çok iyi olacak” şeklinde konuştu.

KONYASPOR  KAMP İÇİN BOLU’YA GİTTİ

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Atiker Konyaspor ikinci antrenmanını dün öğle saatlerinde yaptı
2018-2019 sezonunun hazırlıklarına dün Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayanyeşil-beyazlı oyuncular, ikinci çalışmasını öğle saatlerinde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Serkan Kırıntılı, Samuel Eto’o, Deni Milosevic ve Wilfred Moke katılmadı.
Oyuncular 11’er dakikalık 3 seri üzerinden yapılan koşu ve açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

ANTRENMAN SONRASI YOLA ÇIKTI

Yeni sezonu açan Atiker Konyaspor, dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekip, bu çalışmanın ardından kamp için Bolu’ya hareket etti. Yaklaşık iki hafta sürecek olan Bolu Gerede kampı 16 Temmuz’da sona erecek. Anadolu Kartalı, kısa bir tatilin ardından 20 Temmuz’da yurt dışı kampı için Hollanda’ya gidecek. Bolu Dorukkaya Hotelde 16 Temmuz’da sona erecek birinci etap kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
“Ali Turan, Selim Ay, Ömer Ali Şahiner, Volkan Fındıklı, Ferhat Öztorun, Nejc Skubic, Moryke Fofana, Mehdi Bourabia, Jens Jonsson, Musa Araz, Amir Hadziahmetovic, Vedat Bora, Adis Jahovic, Mustapha Yatabare, Abdou Razack Traore, Uğur Demirok, Mücahit Can Akçay, Savaş Polat, Mücahit Atalay, Enes Akgün, Ahmet Gökbayrak, Sertan Yİğenoğlu, Emre Sofuoğlu, Ali Yaşar, Ahmet Çolak Atiker Konyaspor’da izinli olan oyuncular 4 Temmuz’dan itibaren Bolu kampına dahil olurken, Petar Filipovic’in tedavisine ise Konya’da devam edilecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri