Transfer harekatı

Konyaspor yönetimi kolları sıvadı

Yeni sezonun teknik ekibini ve oyuncu kadrosunu şekillendirmek isteyen Ahmet Şan başkanlığındaki Konyaspor yönetimi kolları sıvadı. Yönetim ilk olarak hoca ve iç transferi çözmeyi planlıyor

 

Konyaspor’da, teknik direktör sorunuyla iç ve dış transferin Haziran ayı sonuna kadar bitirilerek yeni sezon hazırlıklarına Temmuz ayının ilk günlerinde başlanacağı bildirildi. Bank Asya 1. ligde, ikinci yılında şampiyon olarak Süper lige çıkmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, teknik direktör konusundaki çalışmalar hafta içerisinde sonlandırılacak. Bunun için daha önce isimleri belirlenen teknik direktör adaylarıyla görüşmeler sürdürülmekte.. Metin Diyadin ve Levent Eriş’in Kasımpaşa ve Adanaspor ile devam edip etmeyecekleri konusunun aydınlanmasını bekleyen Konyaspor yönetimi, bu isimler olmaması halinde diğer adaylara dönecekler. 

Konyaspor’da, teknik direktör sorununun çözülmesinden sonra da iç ve dış transfer masaya yatırılacak. İç transferde yapılacak anlaşmalara göre dış transferde ise nokta transferler gerçekleştirilecek. Yönetimden sızan haberlere göre, iç transferde ise sadece Erdinç ile masaya oturulacağı ileri sürüldü.. Diğer oyuncuların durumu teknik direktörle yapılacak görüşmeden sonra netlik kazanacak.

TARAFTAR YÖNETİME GÜVENİYOR

Konyaspor’da yeni sezon çalışmaları sürerken, şimdiye kadar somut bir adım atılamamasına rağmen, taraftarlar Ahmet Şan başkanlığındaki yönetime güveniyor. Yönetimin icraatlarını internet sitelerinden ve basından takip ettiklerini söyleyen taraftarlar, Ahmet Şan’ın şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağına inandıklarını bildirdiler. Taraftarlar, “Geçen sezon kılpayı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon kucaklayacağımıza inanıyoruz. Ahmet Şan başkanlığındaki yönetimin iyi işlere imza atacağı noktasında kuşkumuz yok. Yönetimin öncelikle teknik adam sorununu çözeceğine inanıyoruz. Sonra da formasını düşünen, başarıya aç futbolcuların transfer edileceğini düşünüyoruz. Taraftarlar olarak Ahmet Şan ve yönetimine güveniyoruz” dediler.

KARTLARDA DÜŞÜŞ OLDU

Bank Asaya 1. ligde, geride kalan sezon içerisinde toplam 76 sarı ve 4 kırmızı kartla centilmenlikte orta sıralarda yer alman Konyaspor’da, diğer takımların aksine ikinci yarıda kart sayısında düşme oldu.

İlk yarıda 41 sarı ve 3 kırmızı kart gören futbolcular, ikinci devrede ise 35 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Kartallar, ligin ikinci yarısında oynadıkları maçlarda en çok sarı kartı, 5’er kartla 18. hafta Kasımpaşa ve 32. hafta Adanaspor maçlarında gördüler. Erciyesspor, Denizlispor ve Güngören maçlarında Konyasporlu futbolculara sarı veya kırmızı kart çıkmazken, Rize maçında ise hakemler 4 sarı kart gösterdi.  Konyasporlu futbolculara 6 maçta ise sadece 1’er sarı kart çıktı. Konyasporlu futbolcular, sezon boyunca 4 maçta kırmızı kart gördüler. Buna göre, Erdinç; Kasımpaşa ve Karşıyaka, Hakan Kasımpaşa ve Abdullah Sakarya maçlarında kızardı. Bu dört futbolcunun dışında; Perez 3, Hakan, Serkan, Recep, Serbay, Selim, Robak, Pawelek, Muhammet ve Erdinç ise bir’er kez sarı kart cezasıyla takımda yer alamadılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri