Transfer bütçemiz ayrı

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Yeni sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını ve yapılacak transferler için ayrı bir bütçe hazırlandığını ifade etti

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Eskişehir maçı ardından özel açıklamalarda bulundu. Baydar açıklamalarına Soma’da yaşanan maden faciası ile başlarken, “Manisa’nın soma ilçesinde hayatlarını kaybeden tüm madenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve dayanma gücü dileriz. Konyaspor camiası olarak bizlerde onlar kadar bu durumdan üzüntü duyduğumuzu belirtirim. Umarım bu acıları tekrar yaşamayız.” dedi.

Baydar başsağlığı dilekleri ardından Torku Konyaspor’un bu sezon göstermiş olduğu performansın kendilerini memnun ettiğini dile getirdi. Baydar, transfer çalışmalarının ise son maçın ardından hemen başladığını belirterek, “Transfer komitemiz bu maçın hemen ardından var gücüyle çalışmalara başladı. Zaten bir süredir ön hazırlıklar devam ediyordu.  Yapılacak transferler için ayrı bir bütçe hazırlandı.  Bu bütçe çerçevesinde transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Baydar hedeflerinin ilk olarak iç transfer olduğunu belirterek, “ İç transferle alakalı görüşmelerimizin tamamlanması ardından devam kararı aldığımız arkadaşlarımızla görüşmelere başlayacağız. İlk olarak bu işi halletmek istiyoruz. Önümüzdek günlerde de bu süreç tamamlanacaktır.” şeklinde konuştu.

“Gekas, Hleb gibi yıldız oyuncular ardından yeni sezonda da Konyaspor taraftarı bir yıldız beklemeli mi?” sorusuna ise Baydar şu cevabı verdi, “Dediğim gibi transfer için ayırdığımız bir bütçemiz var. Bu bütçe çerçevesinde yapılacak bir transfer olabilir. Ancak henüz net bir konu yok.”

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri