Trafik Kazalarının Nedenleri Kontrol Altına Alınarak Engellenebilir!

Trafik Kazalarının Nedenleri Kontrol Altına Alınarak Engellenebilir!

Sürücü hatası yüzünden gerçekleşen trafik kazaları alınan ek tedbirlerle önlenebilir. Bu sebeple gelişen teknolojilerden aldığı destekle kaza önleme sistemi hazırlayarak tüketici tercihlerine sunan firmamız, can ve mal kayıplarının önlenmesinde ciddi anlamda avantaj sağlar. Sürücü hatalarının sesli sistemlerle uyarıldığı yazılım sayesinde pek çok kaza olmadan engellenebilir. Kullanıcı hatalarını ve kaza sebeplerini araştırarak hayata geçirilen ikaz sistemleri tüketici taleplerine uygun olarak güncellenebilir.

 

Sürücü hatalarına ek olarak yolda bulunan ve kazaya sebebiyet verebilecek çukur ve kasis gibi oluşumlara da sesli ikaz sistemiyle dikkat çekmeye çalışan kaza önleyici sistem araç, sürücü ve yolcularda oluşabilecek yaralanma ve sakatlanmaların da önüne geçmeyi hedefler. Araç, bakım giderleri ve yedek parça masraflarının azalması amacıyla kullanıma sunulan sistem sayesinde ticari verimlilik üst seviyelere taşınır. Aracın belirlenmiş hız limitlerini aşması halinde sürücünün sesli sistemle uyarıldığı yazılım, olumsuz duruma sürücülerin de müdahale etmesine olanak sağlar.

Sürücü Dikkatinin Dağıldığı Durumlarda

Sürücü dikkatinin herhangi bir sebeple dağılması halinde devreye giren özellikle uzun yol ve yoğun trafiğin yaşandığı bölgelerde maddi hasarlı kazaların olmasını engeller. Takip mesafesini korumaya odaklanan sistem, sağlıklı fren mesafesini düzenli olarak koruyarak tersi olduğunda sesli sistemlerle sürücüyü uyarır. Seyir trafiğinde görülen ani yavaşlamalarda da devreye giren yazılım, şerit içi kullanımın standardının dışına çıkması halinde de gereken uyarıyı devreye sokar. Bu sistem araç lastiklerinin sürekli şeride yakın gitmesi halinde de çalışır.

Sinyal vermeden şerit değiştirmeyi alışkanlık haline getirmiş dalgın sürücüler için hazırlanan kaza önleyici sistem düzenli olarak çalışarak araç sürücüsünü rahatsız eder ve sinyal kullanımını zorunlu hale getirir. Yüksek hızda ani manevra yapan araçta da çalışan sistem sayesinde sürücü kendine çeki düzen vererek yoluna daha güvenli bir şekilde devam eder. Gelişen teknolojilerden destek alarak hazırladığımız koruyucu sistem sayesinde devreye giren ikaz mekanizması, sürücülerin dikkatinin dağıldığı zamanlarda uyarıcı görevi üstlenir. Daha güvenli ve keyifli sürüş imkânı isteyen bireysel ve kurumsal firmaların mutlaka faydalanması gereken hizmetlerimizden yararlanmak için ekiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri