Trabzon'u yeneceğiz

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Trabzonspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu
Baydar:  Seyircimizin  desteğiyle Trabzonspor'u yeneceğimize  inanıyorum.Trabzonspor ile sahamızda oynayacağımız mücadeleden de 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanmak ve yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz
 
ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK
Torku Konyaspor’un Fenerbahçe maçı ile başlayan seride topladığı puanlarla alt sıralarla bağlantılarını büyük ölçüde kopardıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Son 4 maçımızda birbirinden güçlü ve zorlu ekiplerle oynadık. Ama takım olarak mücadelemizi ve oyunumuzu sahaya yansıttığımız zaman neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Üst sıralar için mücadele veren Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir ile berabere kalırken, ligin iyi takımlarından Kasımpaşa A.Ş. ve Kardemir Karabükspor’u ise mağlup ettik. 4 maçta topladığımız 8 puan bizi sezon başında hedefimiz olan orta sıralara doğru yaklaştırdı. Bundan sonraki mücadelemiz ilk 8-10 takım arasında yerimizi sağlamlaştırmak adına olacak. Takım olarak sakatlıklar ve kart cezaları konusunda bu sezon şanssızlıklar yaşadık. Buna rağmen son haftalardaki performansımız son derece başarılı. İnşallah bu böyle de devam edecek. Takımımız milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdi. Trabzonspor ile sahamızda oynayacağımız mücadeleden de 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanmak ve yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.
RAKİBİN İSMİ ÖNEMLİ DEĞİL
Ligde son 4 maçta alınan sonuçlarla alt sıralardan kurtulduklarını ve sezon başında hedef olarak belirledikleri orta sıralara doğru yükselişe geçtiklerini belirten Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Trabzonspor karşılaşmasından da 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanacaklarına inandığını söyledi. Ahmet Baydar, “Bizim için rakibin isminin önemli olmadığını önemli olanın kendi mücadelemizi sahaya yansıtmak ve sonuca gitme adına ne kadar iştahlı olmamız gerektiğini kalan son 4 haftada herkese gösterdik. Sahamızda seyircimizin de desteğiyle Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi. 
TARAFTARLAR YANIMIZDA
Sözcü Baydar, taraftarlara da seslenerek, "Onlar için birşey söylemeye gerek yok. Sezon başından bu yana verdikleri destekle zaten bir numara olduklarını herkese gösterdiler. Trabzonspor maçında da takımımızı yalnız bırakmayacaklarına ve verecekleri destekle zorlu bir maçı daha galibiyetle kapatacağımıza katkı sağlayacaklarına inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.
merhabahaber.com
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri