Trabzonsporlu Futbolcular Galibiyetten Emin

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı maç için İstanbul’a gitti. Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan bordo mavili futbolcular, zorlu deplasmandan 3 puanla döneceklerini ifade...

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı maç için İstanbul’a gitti. Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan bordo mavili futbolcular, zorlu deplasmandan 3 puanla döneceklerini ifade etti.

Özel uçakla İstanbul’a giden Trabzonspor kafilesinde, milli takım kampında bulunan Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani ve Papadopoulos dışında tüm futbolcular yer aldı. Milli futbolcuların da orada takıma katılacağı ve yapılacak son 2 antrenmandan sonra oynayıp oynamayacaklarına teknik direktör Ersun Yanal’ın karar vereceği belirtildi. Karadeniz ekibinde, sadece Belkalem cezalı olduğu için cumartesi günkü maçta forma giyemeyecek.

İstanbul’a galibiyet için gittiklerini söyleyen genç futbolculardan Yusuf Erdoğan, "Şampiyonluk yolunda önemli bir maç. Derbilerin ne olacağı belli olmaz ama biz kazanmak için gidiyoruz. İnşaallah 3 puanla dönüp güzel bir serüven yakalamak istiyoruz." dedi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Özer Hurmacı da kendileri için kilit maçlardan birini oynayacaklarını ifade ederek, "Eğer şampiyonluk yolunda varolmak istiyorsak bizim için kilit bir maç olacak. Gerçi bundan sonra her maç bizim için final. Artık derbi kazanma vakti diye düşünüyorum. İnşaallah bu maçla bunu başaracağız." dedi.

Ersun Yanal ile yeni bir hava yakaladıklarını anlatan başarılı futbolcu, "Şuana daha yeniyiz henüz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Ersun hoca daha önce bu takıma katkıda bulunmuş bir hoca. Geçen senenin de şampiyonu kendisi. O özgüveni aşılamaya çalışıyor. Bunu da başaracaktır diye umuyorum. Herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Onun için de birlik beraberlik içerisinde olmalıyız." şeklinde konuştu.

Bordo mavili taraftarlara da seslen Özer Hurmacı, "Kendi sahamızdaki maçlarda da tribünlerin daha fazla dolmasını istiyoruz. Şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulmuş. Taraftarımızın da arkamızda olmasını ve stadı doldurmasını istiyoruz. Şampiyonluğa oynamak ve içerideki tüm maçları kazanmak istiyorsak şehrimize ve taraftarımıza çok iş düşüyor. Onların stadı doldurduğu her maçta biz sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Onun için bizi yalnız bırakmasınlar." çağrısında bulundu.

Musa Nizam da İstanbul’a galibiyet için gittiklerini belirterek, "Kalitemiz ve gücümüz yerinde. İnşallah İstanbul deplasmanından 3 puan alıp, şampiyonluk yolunda devam etmek istiyoruz." dedi.

Sezon başında Galatasaray’dan kiralanan Salih Uçan da, zorlu deplasmanda galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Salih, "İnşallah bizim açımızdan güzel geçecek. Elemizden geleni yapacağız. 3 puanı alıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Ersun hoca ile çıkışa geçip hedefimiz olan şampiyonluğa yürüyeceğiz." diye konuştu.

Başarılı futbolcu, eski takımına karşı mücadele edecek olmasıyla ilgili bir soru üzerine ise "Her futbolcu profesyonel futbolcu. Kanımın son damlasına kadar mücadelemi edeceğim. Trabzonspor’dan Galatasaray’a gitseydim de aynı olurdu. Profesyonel bir futbolcu takım tutmaz. Ben de o duygu içerisinde elimden gelen herşeyi yapacağım." diye cevap verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri