Trabzonsporlu Cardozo: Amacımız Trabzonspor'u İstediği Sonuçlara Ulaştırma

Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna kattığı golcü futbolcu Oscar Cardozo, atacağı gollerle takımının başarısına katkı sağlamak istediğini belirtti. Bordo mavili forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini dile getiren tecrübeli golcü,...

Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna kattığı golcü futbolcu Oscar Cardozo, atacağı gollerle takımının başarısına katkı sağlamak istediğini belirtti. Bordo mavili forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini dile getiren tecrübeli golcü, Trabzonspor şampiyon olurken kendisinin de gol kralı olmak istediğini kaydetti.

Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo, Trabzonspor Dergisi'nin ekim sayısına verdiği röportajda, kendisine verilen baston diye bilinen "Tacuera" lakabıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yanlış bir bilgi var sanıyorum bununla ilgili. Aslında baston değil. Tacuera Paraguay'da bambu ağacından olan uzun, ince ve dayanıklı çubuk. Bu sanıyorum Türkçe'ye yanlış çevrilmiş ya da anlaşılmış. Paraguaylı bir gazeteci takmıştı bu lakabı bana, Tacuara'yı. Bambu bildiğiniz gibi uzun, ince ve sağlamdır. Sanıyorum bana bu lakabı bundan dolayı takmış." ifadelerini kullandı.

Mental olarak dünyanın her yerinde oynamaya hazır olduğunu ifade eden Cardozo, her maç ve geçen her anın Trabzon'a uyumunu arttırdığını belirtti. Tecrübeli forvet, kısa bir zaman sonra da tam olarak buraya uyum sağlayacağına inandığını kaydetti. Trabzonspor'un karakter yapısını bildiğini anlatan Cardozo, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Hem fanatik hem de kulübe bağlı bir taraftara sahip olduğunu biliyorum. Trabzonspor'da oynamanın her futbolcuya gurur verdiğini duymuştum. Benim için de böyle. Şampiyonluklar yaşamış ancak bugünlerde yeni şampiyonluklara aç bir kulüp olduğunu biliyorum Trabzonspor'un. Amacımız Trabzonspor'u istediği sonuçlara ulaştırmak. Bunun için buradayız."

Cardozo, Trabzonspor'daki hedefleriyle ilgili görüşlerini açıklarken ise "Çok gol atmak. Goller atarken de Trabzonspor'un başarısına katkı sağlamak. Şampiyonluklar istiyorum. Trabzonspor şampiyon olurken ben de gol kralı olmak istiyorum. Sanırım bütün futbolcuların isteyebileceği şeyler bunlar." ifadelerini kullandı.

Takım içindeki rekabetin yeterli olduğu düşüncesini de dile getiren Paraguaylı futbolcu, "Hem genç hem de tecrübeli oyuncular var. İyi bir karışım oldu. Herkes başarı istiyor. Benim oynadığım mevkide bile 3-4 oyuncu var. Bu rekabetin başarı için yeterli olduğunu düşünüyorum." görüşünde olduğunu belirtti.

Trabzon'u şehir olarak çok iyi bulduğunu ve kesinlikle şikâyetçi olmadığını ifade eden Cardozo, "Şehri de çok sevdim. Birçok yere yemeğe gittim. Gittiğim her yerde çok sıcak karşılanıyorum. Şehir merkezini de çok seviyorum. Paraguay'da yaşadığım kente çok benziyor. Benim büyüdüğüm şehirle bu şehrin meydanı da birbirine çok benziyor. Bu nedenle Trabzon'a sempatim hayli fazla." şeklinde, görüş belirtti.

Başarılı forvet, en çok sevdiği şeyin balık tutmak olduğu bilgisini verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri