Trabzonspor'a Tam Kadro Çalışmak İçin Milli Arada Çare Olmadı

Geç yapılan transferler ve sakatlıklar nedeniyle antrenmanlarda bile tam kadro çalışamamaktan yakınan Trabzonspor’a, milli arada çok fazla çare olmayacak. 2 haftalık arada yara sarmanın hesaplarını yapan bordo mavililer, milliler ve sakatlıklar...

Geç yapılan transferler ve sakatlıklar nedeniyle antrenmanlarda bile tam kadro çalışamamaktan yakınan Trabzonspor’a, milli arada çok fazla çare olmayacak. 2 haftalık arada yara sarmanın hesaplarını yapan bordo mavililer, milliler ve sakatlıklar nedeniyle bu sabahki antrenmanı 15 eksikle yapabildi.

Ligde istediği sonuçları alamayan Trabzonspor’da, teknik direktör Vahid Halilhodzic sezon başından beri takımı tam kadro çalıştıramamaktan yakınıyor. Geç yapılan transferler ve üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle antrenmanlara bile önemli sayıda eksikle çıkan Boşnak teknik adam, bu durumu ideal 11’ini oluşturamamasının gerekçelerinden birisi olarak gösterdi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı umut olarak gören başarılı teknik adama, 2 haftalık arada çok fazla çare olmayacak gibi görünüyor. Zira, Halilhodzic’in transfer edildikleri günden beri çok fazla takımla çalıştıramadığını söylediği isimler Yatabare ve Waris milli takım kamplarında bulunuyor. Bordo mavililerin diğer millileri eksileri ise Medjani ve Belkalem ile üçüncü kaleci Uğurcan. 5 oyuncusu milli takım kampında olan Trabzonspor’da, 10 futbolcu sakatlıkları nedeniyle antrenmanlarda takımla çalışamıyor. Sakatlığı ciddi olan kaleci Onur, Deniz Yılmaz ve Kevin Constant antrenmana çıkamıyor. Avraan Papadopoulos, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Özer Hurmacı, Aykut Demir ve Yusuf Erdoğan ise bir süre daha takımdan ayrı kalacak. Tedbir amaçla takımdan ayrı çalışan Salih Uçan ise bir süre daha böyle çalışmaya devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri